Survivor 5: «Ανέφερα το όνομά σου παλικάρι μου;» – Απίστευτος καυγάς στην καλύβα ανάμεσα σε Τάκη και Τάλα

May 3, 2022

Συνεχίζεται το κακό κλίμα στην ομάδα των Μπλε λίγο πριν τον αγώνα, με αφορμή τις αιχμές για “συμμορία” των 8 και μαγειρέματα στις ψήφους. Έτσι και ο Τάκης σχολίασε πως σίγουρα δε θα νικήσουν σήμερα προκαλώντας την οργή των συμπαικτών του καθώς δεν πιστεύουν ότι εννοεί τα όσα λέει γενικότερα εδώ και μέρες σχετικά με τους στημένους αγώνες.



Θα χάσουμε σίγουρα…

Τα παιδιά του είπαν πως δεν μαγειρεύτηκε καμία ψήφος, με τον Τάλα να μιλά σε έντονο ύφος και να λέει πως ο Τάκης δεν μπορεί να καταλάβει πως ο καθένας έχει τις παρέες του, και δεν είναι κλίκα ή συμμορία, αλλά κάποιοι ταιριάζουν περισσότερο και άλλοι όχι, ενώ συμπλήρωσε πως θα ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά με τον Τάκη να μην δείχνει τόσο σίγουρος για αυτό.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Βαριά ποινή σε Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ – Επικοινώνησαν με τους δικούς τους κρυφά

Αναγκάστηκαν να διακόψουν το γύρισμα – Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαρτίκα

Αν νομίζετε, ότι στο φετινό Survivor 5 τα έχουμε δει όλα, σας ενημερώνουμε πως… έχουμε πολλά ακόμη, που θα μας κάνουν να μείνουμε με το στόμα ανοικτό. Κι όσο μένει, ειδικά, ο Τάκης Καραγκούνιας στο παιχνίδι, η κατάσταση θα βρίσκεται διαρκώς στα άκρα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι αλήθεια, ότι έχει τσακωθεί… και με τα φοινικόδεντρα, όντας σίγουρα ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες, που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και σίγουρα θα θυμόμαστε στην πάροδο των χρόνων, απολαμβάνοντάς τον χθες (1/5) στους καβγάδες του με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η αρχή έγινε στην παραλία, όπου ο Μαρτίκας μέσα στον διαπληκτισμό τους, τον συμβούλευσε να προσέχει τι λέει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει έξω όταν φύγει, και να σκεφτεί την κόρη του και τότε ο Τάκης εξοργίστηκε και τον έβρισε απειλώντας τον να μην την πιάνει στο στόμα του.

Αργότερα και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο μισθοφόρος αναφέρθηκε στις τακτικές δωροδοκίας, που ακολουθεί ο συμπαίκτης του, αλλά ο Σπύρος επεσήμανε… διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: