Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαίη – "Ο Σπύρος έχει εμμονή μαζί μου"

May 3, 2022

Ξέσπασε κατά του Σπύρου η Μαίη, στην αρχή του σημερινού 02/05 επεισοδίου του Survivor 5, με τους παίχτες της μπλε ομάδας να βρίσκονται σε μεγάλο διχασμό σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Τάκης πως έχει πει κατά καιρούς ο Μαρτίκας για τους συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη τους.



Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία.

Πιο συγκεκριμένα η Μαίη δηλώνει πως πιστεύει τα όσα ακούστηκαν μιας και δεν είδε τον ίδιο να αντιδρά και να τα διαψεύσει στο χθεσινό συμβούλιο ενώ και παλαιότερα είχαν φτάσει στα αφτιά της αυτά τα σχόλια.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε θεωρεί ότι ο Σπύρος έχει εμμονή μαζί της.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Μαίης

Survivor 5: «Άγριο» ξέσπασμα της Μυριέλλας Κουρεντή - «Ήταν απαράδεκτο, άσχημο και ρατσιστικό...»

Σε ένα «άγριο» ξέσπασμα προχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή, μιλώντας για τη συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά και όσα δεν της άρεσαν από όσα είδε.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Σοφία Μανουσακίδου, σε όσα την έκαναν να νιώσει αδικημένη αλλά και στα ψέματα που γράφτηκαν για εκείνη αναφορικά με την προσωπική της ζωή και την καταγωγή της.

Survivor 5: Τα «πυρά» της Μυριέλλας

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί, γενικά ήμασταν σε απόσταση. Ήταν απαράδεκτο», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή, κάνοντας νωρίτερα μια άλλη παραδοχή για τη σχέση τους.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε επίσης: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία και το ποιόν μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως. Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου είναι από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: