Survivor 5: «Ποια νομίζεις ότι είσαι;» – Έντονη διαμάχη Σοφιάνας και Βρισηίδας για την Ναυσικά

May 3, 2022

Νέες εντάσεις έρχονται στην καλύβα των Μπλε αυτή τη φορά για το αγωνιστικό κομμάτι ανάμεσα στη Βρισηίδα, την οποία το κοινό έχει αποθεώσει για την πυγμή της, και τη Σοφιάνα, με επίκεντρο τα ματσαρίσματά τους με την Ναυσικά. Οι παίκτριες είχαν έναν έντονο διάλογο όπως φαίνεται, με την μία να υποστηρίζει πως η Ναυσικά είναι δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος και τη Βρισηίδα να τη θεωρεί αδύναμη.



Η Σοφιάνα ανέφερε πως στα στατιστικά ήταν τελευταία αγωνιστικά

Πιο συγκεκριμένα η Βρισηίδα θεωρεί πως δεν έχει χάσει ποτέ από εκείνη και ανέφερε πως οι άλλες από την ομάδα της χάνουν από την Ναυσικά και τη Σοφιάνα να συμπληρώνει πως μια χαρά έχει χάσει και να μην μιλάει σαν να είναι η καλύτερη στην ομάδα της γιατί στα στατιστικά ήταν τελευταία.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Θα πάνε απλοί θεατές στο συμβούλιο – Η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία

«Τα κάνεις πάνω σου όταν παίζεις μαζί της!» – ‘Αγριο ξέσπασμα Βρισηίδας κατά Σοφιάννας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται στα τελευταία επεισόδια είναι καταβεβλημένη και ψυχολογικά αλλά και σωματικά κάτι που έγινε πιο έντονο μετά το έπαθλο των Κόκκινων στο Μαϊάμι την ώρα που εκείνοι υπέφεραν από τη βροχή στην καλύβα τους νηστικοί. Στο επεισόδιο την Τρίτη 26/4 στο Survivor, ξέσπασε κατά της Σοφιάννας για τα σχόλια που έκανε λέγοντας πως η Κόκκινη άξιζαν το έπαθλο την ώρα που η ψυχολογία της ομάδας της, ήταν στα τάρταρα.

Η παίκτρια δεν άντεξε και μετά τα σχόλια που άκουσε από την συμπαίκτρια της λύγισε και φανερά εκνευρισμένη σχολίασε έντονα πως δεν είναι πια ομάδα όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα μεταξύ τους και άτομα να λένε πως οι αντίπαλοι αξίζουν περισσότερο, όταν ειδικά η Σοφιάννα φοβάται όποτε την επιλέγει η Ναυσικά για αντίπαλο και πως πλέον με τέτοια ψυχολογία δεν μπορεί καν να αγωνιστεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: