Ναταλία Γερμανού: Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Δεν Έκανε Παιδιά

May 2, 2022

Ναταλία Γερμανού: Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Δεν Έκανε Παιδιά



Ναταλία Γερμανού: Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Δεν Έκανε Παιδιά

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά ενώ απάντησε αν μετάνιωσε ποτέ γι΄ αυτό.



«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει, όπως πρέπει, προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα», ανέφερε

Και πρόσθεσε: «Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση. Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε»;

Οι ηθοποιοί που αρνούνται να πάνε στην εκπομπή της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα που αρνούνται να πάνε στην εκπομπή της.

«Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν», αποκάλυψε αρχικά.

Και πρόσθεσε πως υπάρχουν και τραγουδιστές που της έχουν “ρίξει” πόρτα.

«Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: «Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω». Εκεί λες: «Τι ζούμε;». Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι»!» είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: