Γη της Ελιάς: Το μεγάλο μυστικό ξεσκεπάζεται – Η νέα ανατροπή που δεν περιμέναμε

May 2, 2022

Οι νέες εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» έρχονται και θα συνταράξουν, με το σημερινό (2/5, 21:00) επεισόδιο στο Mega να προκαλεί επίσης αίσθηση με όσα συμβούν.



Στο νέο επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς» που θα προβληθεί, η οικογένεια Βρεττάκου βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μυστικό που θα προκαλέσει την σκληρή αντίδραση του Ισίδωρου, με ένα νέο σοκ να έρχεται σύντομα στη Μάνη.

Survivor spoiler 02/05: «Τα λεφτά να τα βάλεις στον κ@@ο σου» - Ήρθαν στα χέρια στο συμβούλιο Τάκης-Μαρτίκας και κόπηκε στο μοντάζ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 02/05: «Τα λεφτά να τα βάλεις στον κ@@ο σου» - Ήρθαν στα χέρια στο συμβούλιο Τάκης-Μαρτίκας και κόπηκε στο μοντάζ!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 189

Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος κι ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει. Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του….

Η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις. Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Ο Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

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

Η νέα ανατροπή που έρχεται

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βρεθεί και πάλι η οικογένεια των Καπερνάρων καθώς το ατύχημα του Φίλιππου φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Στάθης ήταν αυτός που εξ αρχής ήρθε σε ανοιχτή κόντρα με την πρώην γυναίκα του και τον γιο του εξαιτίας της απόφασης του να ταχθεί στο πλευρό της Βασιλικής.

Ακόμη όμως και η σκληρή Αρετή παρέα με τον Στέφανο θα λυγίσουν από τις τελευταίες εξελίξεις και θα σπεύσουν να συμπαρασταθούν στην Βασιλική που βιώνει δύσκολες στιγμές μετά το τροχαίο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης και του συζύγου της.

Έτσι, παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος, το τηλεοπτικό κοινό θα τους δει να έρχονται και πάλι κοντά έστω και προσωρινά καθώς η Αρετή φαίνεται να κρατήσει σκληρή στάση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Στάθη.

Ο Καπερνάρος από τη δική του πλευρά βρίσκεται σε απόγνωση καθώς βλέπει την μια δυσκολία να ξεπροβάλει μετά την άλλη, με το τροχαίο του Φίλιππου και η τραγική κατάσταση της Βασιλικής να τον έχουν καταβάλει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: