Σκύλος Βρίσκει Εξαφανισμένη Γάτα 450 Χλμ Μακριά Από Το Σπίτι Της

May 2, 2022

Σκύλος Βρίσκει Εξαφανισμένη Γάτα 450 Χλμ Μακριά Από Το Σπίτι Της



Σκύλος Βρίσκει Εξαφανισμένη Γάτα 450 Χλμ Μακριά Από Το Σπίτι Της

Η απίστευτη περιπέτεια μιας γατούλας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία άφησε την Ουαλία και διέσχισε την Αγγλία για να βρεθεί 450 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Η οικογένειά της την αναζητούσε απεγνωσμένα για σχεδόν μια εβδομάδα.



Η Ashley θα έχει δει τη χώρα κατά τη διάρκεια της 6ήμερης απόδρασής της. Αυτή η 2χρονη σιαμαία γάτα έχει πράγματι ταξιδέψει εκατοντάδες μίλια από το σπίτι της μέχρι το σημείο αποβίβασής της στο Έσσεξ , ανέφερε το BBC την Τρίτη 26 Απριλίου.

Ζει με την οικογένειά της στο Llansanffraid Glan Conwy , ένα χωριό στη Βόρεια Ουαλία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, Daniel Worsley , πιθανότατα είχε φύγει από το σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου που έμεινε ανοιχτό μετά από μια μέρα καθαρισμού, για να βγει έξω πριν απομακρυνθεί οριστικά.

Αυτός και η σύζυγός του Βαλ νόμιζαν ότι « κοιμόταν κάπου », αλλά όσο περνούσε η ώρα κατάλαβαν ότι η γάτα τους είχε δραπετεύσει. Είχαν περάσει τις επόμενες 6 ημέρες αναζητώντας την, αλλά η Ashley δεν βρέθηκε πουθενά. Και για κάποιο λόγο ήταν ήδη πολύ μακριά από το σπίτι.

Στην Αγγλία, και πιο συγκεκριμένα στο Tilbury στα ανατολικά του Λονδίνου , η Carol Monk και ο σύζυγός της Allan Baker ειδοποιήθηκαν από την ασυνήθιστη συμπεριφορά του σκύλου τους Bobby . Ο σκύλος γρατζουνούσε και γκρίνιαζε, ενώ τους υπέδειξε το γκαράζ. Όταν το ζευγάρι πήγε να δει, ανακάλυψε μια γάτα εκεί. Ήταν η Ashley , η οποία ήταν 450 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

“Ήμασταν πολύ χαρούμενοι”

Ενημερώθηκε, η οργάνωση Pippa’s Army , η οποία ειδικεύεται στην εύρεση αγνοουμένων κατοικίδιων, έστειλε την εθελόντρια Karen Keeves για να πάρει την Ashley . Εξετάστηκε για τσιπ αναγνώρισης , το οποίο της επέτρεψε να πάρει τα στοιχεία επικοινωνίας των ιδιοκτητών της και να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει τα καλά νέα.

« Ήμασταν πολύ χαρούμενοι », λέει ο Daniel Worsley , ο οποίος έκανε το ταξίδι για να φέρει πίσω την γατούλα του. Η οικογένεια δεν γνωρίζει πώς η Ashley μπόρεσε να διανύσει μια τέτοια απόσταση, αλλά ο κηδεμόνας της πιστεύει ότι άθελά της κατέληξε σε ένα τυχαίο όχημα στα ταξίδια της.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Ashley είναι ασφαλής και πίσω με τους δικούς της ανθρώπους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: