«Τι είπες ρε μ@@@α;» – Τα "καντήλια" Σοφιάνας και Τάκη μαζί με απίστευτο σκηνικό στον πάγκο

May 2, 2022

Ασύλληπτο περιστατικό διαδραματίστηκε την ώρα του αγώνα ασυλίας την Κυριακή 1/5 στο Survivor, ανάμεσα στην Σοφιάνα και τον Τάκη. Ήδη η κατάσταση ήταν τεταμένη από την αρχή του επεισοδίου, με όσα υποστήριξε πως συμβαίνουν ο παίκτης, και μία μόνο στιγμή χρειάστηκε για να ανάψουν τα αίματα μεταξύ τους με βαριές βρισιές και απρεπής κινήσεις.



«Τι είπες ρε μ@@@;»

Η Σοφιάνα κατευθυνόμενη προς τον πάγκο είπε σε έντονο ύφος πως αυτό που κάνει ο Τάκης δεν την εμψυχώνει και τότε ο παίκτης την έβρισε, εκείνη ανταπέδωσε μπουγελώνοντας τον με νερό και τότε μπήκαν στη μέση οι συμπαίκτες τους να τους χωρίσουν μιας και η κατάσταση οριακά πήγε να ξεφύγει!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 trailer 2/5: «Συμβίωση και μπαρούφες…» – “Σκοτώνεται” στην παραλία όλη η ομάδα με τον Τάκη!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαν να αρπαχτούν

Οι σχέσεις της Σοφιάνας και του Τάκη στο Survivor 5 συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά τεταμένες. Η παίκτρια των Μπλε επιτέθηκε πριν το αγώνισμα στον Τάκη (δείτε εδώ τι συνέβη) και στη συνέχεια, οι δυο τους τσακώθηκαν στην παραλία μετά κι από την ήττα στο παιχνίδι.

«Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις. Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλ…η; Όλη την ημέρα τον λες αλ…η χωρίς ντροπή. Ρε υποκριτή άνθρωπε! Στον βωμό της τηλεθέασης», είπε η Σοφιάνα.

«Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά», της απάντησε ο Τάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: