Πετάει "βόμβες" ο Εμμανουήλ: «Ο αγώνας ασυλίας είναι σίγουρα στημένος»

May 2, 2022

Ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ πέταξε τα καρφιά του, στην έναρξη του σημερινού 01/05 επεισοδίου Survivor 5, καθώς κατηγόρησε ανοιχτά τον Άρη και την παρέα του ότι οι αγώνες είναι στημένοι.



Συγκεκριμένα, λίγο πριν μπουν στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ασυλία, ο Εμμανουήλ υποστήριξε πως ο Άρης και τα υπόλοιπα παιδιά έλεγαν χαρακτηριστικά μπροστά του πως προτιμούσαν να χάσουν ώστε να φύγει από το παιχνίδι κάποιος αδύναμος παίκτης.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία.

Δείτε εδώ τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Εμμανουήλ

Survivor - Πυρ και μανία ο Σάκης Κατσούλης: «Προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι…»

Ο Σάκης Κατσούλης είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές της καθημερινότητάς του, αλλά και τη γνώμη του για το Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Ο Γιώργος ήρθε σαν...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Κατσαούνη!

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

Αυτή την φορά όμως ο νικητής του περσινού Survivor έγινε έξαλλος με μία ακόλουθό του καθώς εκείνη του σχολίασε χαρακτηριστικά σε Instagram story που ανέβασε: «Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δε ξέρετε».

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη στην ακόλουθό του

«Παρότι δηλώνετε καθηγήτρια και χωρίς να σας έχει αναγκάσει κανείς με ακολουθείτε και να βλέπετε τα story μου το κάνετε και με βρίζετε και από πάνω! Εύχομαι τα παιδάκια μου και τα παιδάκια κανενός να μη σας συναντήσουν ποτέ στην τάξη τους! Σας ευχαριστώ που μου αποδεικνύεται καθημερινά πόσο ευλογημένος ήμουν για την οικογένειά μου, τη διαπαιδαγώγηση που μου έδωσαν εκείνοι και όλοι οι δάσκαλοι, καθηγητές και προπονητές που με είχαν στα χέρια τους» απάντησε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor 5 - Σάκης Κατσούλης: Κόλαφος εναντίον του Ατζούν - «Ο κόσμος έχει απογοητευτεί»

Ο περσινός νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το φετινό κύκλο του παιχνιδιού και τους παίκτες που συμμετέχουν, ενώ έριξε τα πυρά του στην παραγωγή, λέγοντας πως φέτος έχει εστιάσει στο ριάλιτι και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. «Πληρώθηκα. Καιρός δεν ήταν; Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα, όπου με χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό πρότζεκτ. «Το πρότζεκτ που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες. Θα παιχτούν τέσσερα επεισόδια συνολικά. Έχει να κάνει με τη γυμναστική και τη διατροφή», εξήγησε. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και τόνισε πως το κοινό πλέον, είναι απογοητευμένο από την παραγωγή, καθώς εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι.

«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι», δήλωσε και συμπλήρωσε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στο χέρι και κάνει κουτσομπολιό».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: