Την βρήκαν νεκρή «βυθισμένη» στον καναπέ: Μακάβριο τέλος για 36χρονη που έπασχε από σύνδρομο εγκλεισμού

May 2, 2022

Την βρήκαν νεκρή «βυθισμένη» στον καναπέ: Μακάβριο τέλος για 36χρονη που έπασχε από σύνδρομο εγκλεισμού





Σε φρικτή κατάσταση γυμνή και γεμάτη περιττώματα βρέθηκε νεκρή 36χρονη γυναίκα σε καναπέ σαλονιού στο Σλότερ στις ΗΠΑ.

Σε φρικτή κατάσταση γυμνή και γεμάτη περιττώματα βρέθηκε μία 36χρονη γυναίκα σε καναπέ σαλονιού σε κατάσταση σήψης.

Αντιμέτωποι με την κατηγορία του φόνου είναι οι γονείς μιας 36χρονης που έπασχε από το σύνδρομο εγκλεισμού και βρέθηκε νεκρή, «βουλιαγμένη» στον καναπέ του σαλονιού της.

Η 64χρονη Σίλια και ο 65χρονος Κλέι Φλέτσερ θα βρεθούν ενώπιον ενόρκων τη Δευτέρα, καθώς η 36χρονη κόρη τους Λέισι Έλεν βρέθηκε εν μέρει γυμνή, καθισμένη όρθια και βυθισμένη σε μια τρύπα σε έναν καναπέ καλυμμένη από την κορυφή έως τα νύχια με ούρα, περιττώματα και δαγκώματα εντόμων, με ζωντανά έντομα και περιττώματα τρωκτικών γύρω της στο κατά τα άλλα τακτοποιημένο σπίτι τους στο Σλότερ στις ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Έουελ Ντιούιτ Μπίκχαμ στην Daily Mail.
36χρονη

«Η σκηνή ήταν αρρωστημένη. Έχω δει αρκετά φρικτά πράγματα στη ζωή μου, αλλά τίποτα σαν αυτό» δήλωσε ο Μπίκχαμ, προσθέτοντας ότι η γυναίκα είχε πληγές που έφταναν μέχρι το κόκαλο.

Έπασχε από σύνδρομο εγκλεισμού η 36χρονη

Η Λέισι έπασχε από το σύνδρομο εγκλεισμού, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από πλήρη παράλυση των εκούσιων μυών, εκτός από εκείνους που ελέγχουν τα μάτια.

Το αποτρόπαιο θέαμα στο σπίτι της οικογένειας – Οι γονείς υποτίθεται πως ήταν οι φροντιστές της

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στο προάστιο βόρεια του Μπατόν Ρουζ στις 3 Ιανουαρίου και βρήκε το φρικιαστικό σκηνικό, όταν οι γονείς της κάλεσαν την αστυνομία επειδή η 36χρονη Λέισι δεν ανέπνεε, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Οι γονείς υποτίθεται πως ήταν οι φροντιστές του κοριτσιού, αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 36χρονη δεν είχε πάει σε γιατρό εδώ και 20 χρόνια. «Είναι ασυνείδητο, κάτι για το οποίο μπορείς να φτιάξεις ταινίες τρόμου» είπε.

Όταν έφτασε στο σπίτι, περιέγραψε πως η δυσοσμία ήταν τόσο έντονη που «σχεδόν σε έδιωχνε». Όπως είπε στην Daily Mail, ήξερε ότι επρόκειτο για «πιθανό τόπο εγκλήματος» και πήρε μαζί του τον ντετέκτιβ του. «Οι γονείς ήταν στην κουζίνα. Δεν είχαν κάποια εξήγηση» είπε. Ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατο της 36χρονης γυναίκας ως ανθρωποκτονία και αιτία θανάτου την ιατρική αμέλεια. Κατέγραψε ως επίσημη ώρα θανάτου τις 3:07 π.μ. της 3ης Ιανουαρίου 2022, αλλά δήλωσε ότι πιστεύει ότι είχε πεθάνει τουλάχιστον 24-48 ώρες πριν.

Ευυπόληπτοι οι γονείς της άτυχης γυναίκας

Όσο για τους γονείς της Λέισι, η μητέρα της εργάστηκε ως αστυνομικός και δικαστικό υπάλληλος και πιο πρόσφατα ως βοηθός του εισαγγελέα της πόλης στο Ζάκαρι ενώ ο πατέρας της, Κλέι Φλέτσερ είναι στέλεχος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Baton Rouge Civil War Roundtable, η οποία έχει ως αποστολή «να εκπαιδεύσει και να προωθήσει την εκτίμηση για τις θυσίες που έγιναν από όλους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου».

Ο δικηγόρος του ζευγαριού εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση εκ μέρους του πελάτη του στην οποία ανέφερε: «Δεν θέλουν να ξαναζήσουν τον πόνο της απώλειας ενός παιδιού μέσω των μέσων ενημέρωσης. Έχουν περάσει πολλές στενοχώριες όλα αυτά τα χρόνια. Όποιος έχει χάσει ένα παιδί, ξέρει πώς είναι».

Τη Δευτέρα, ο ιατροδικαστής θα παρουσιάσει την υπόθεση σε σώμα ενόρκων, με την ελπίδα να απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς για το θάνατο της κόρης τους. «Πιθανότατα δε θα χρειαστεί καν να ανοίξω το στόμα μου. Οι εικόνες θα το δείξουν» δήλωσε στην Daily Mail και πρόσθεσε: «Οι ένορκοι είναι καταστηματάρχες, αγρότες, πολλοί δεν έχουν εκτεθεί ποτέ σε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό ζήτησα να υπάρχει μαι ιατρική ομάδα έξω από την αίθουσα των δικαστηρίων».

Ξεσπά ο εισαγγελέας: Ούτε τα ζώα δεν μεταχειριζόμαστε έτσι

Ο εισαγγελέας Σαμ Ντ’ Ακιλα δήλωσε πως οι γονείς της υποτίθεται πως ήταν οι φροντιστές της και δεν είχαν βοηθό. «Δεν μεταχειριζόμαστε τα ζώα καν με αυτό τον τρόπο. Αν έχεις ένα ζώο σε αυτή την κατάσταση, το πας στον κτηνίατρο» είπε.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η 36χρονη Λέισι είχε κάποια προβλήματα για τα οποία πήγε σε ψυχίατρο το 1999 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πως ήταν αντικοινωνική. Το 2011 οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελε να βγει από το σπίτι και δεν είχε πάει σε γιατρό. Μάλιστα, οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί τους και πως προφανώς δεν παραπονέθηκε ποτέ.

«Αν δεν είστε σε θέση να παρέχετε φροντίδα, τότε ζητήστε βοήθεια» τόνισε. «Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι εάν είστε φροντιστές κάποιου, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Είναι σημαντικό οι γείτονες και η κοινότητα να προσέχουν ο ένας τον άλλον. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Όσο για τους γείτονες, στην συγκεκριμένη πόλη τα σπίτια είναι διάσπαρτα σε στρέμματα, με αποτέλεσμα όταν μαθεύτηκε η είδηση του θανάτου της Λέισι, πολλοί από τους κατοίκους έμειναν άναυδοι ενώ κάποιοι δεν είχαν ιδέα πως το ζευγάρι είχε μία 36χρονη κόρη. «Έχουν τρομοκρατηθεί. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους ήταν φίλοι τους και πήγαιναν μαζί στην εκκλησία, εντούτοις δεν γνώριζαν καν πως υπήρχε κι άλλο άτομο σε εκείνο το σπίτι» δήλωσε ο ιατροδικαστής.
36χρονη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: