Αλλάζει τη μοίρα των ζωδίων η Λίτσα Πατέρα: Ανακούφιση στα οικονομικά για Ταύρους, Σκορπιούς και…

May 1, 2022

Η Λίτσα Πατέρα επισημαίνει πως η μοίρα των ζωδίων αλλάζει το επόμενο χρονικό διάστημα, με την ίδια να βλέπει μια διαφορετική καθημερινότητα να έρχεται για αυτά.



Η γνωστή αστρολόγος επισημαίνει, ότι θα υπάρξει ανακούφιση σε αρκετούς τομείς, με ευχάριστα νέα για τα οικονομικά, με τον Κώστα Λεφάκη να τα βλέπει όμως δραματικά.

Survivor spoiler 01/05: «Δεν βλέπω να γίνεται ο γάμος...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 01/05: «Δεν βλέπω να γίνεται ο γάμος...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

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

ΛΕΩΝ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στους Διδύμους ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία) με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Litsa Patera (@litsa.patera)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: