Survivor 5: «Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!» – Ο Σοϊλέδης για τα παρακάλια του Τάκη να μην ψηφιστεί

May 1, 2022

H επικοινωνία διάφορων παικτών με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, έχει κάνει τον Τάκη Καραγκούνια να εκνευρίζεται με όλους αλλά και να υποψιάζεται πως ίσως ψηφιστεί. Όπως ανέφερε ο Άρης, τον προσέγγισε ο Τάκης παρακαλώντας τον στην ουσία να μην τον ψηφίσουν γιατί έχει καταλάβει πως ο κόσμος δεν τον συμπαθεί.



Βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν

Ο Άρης Σοϊλέδης μαζεύτηκε με τους περισσότερους από την ομάδα των Μαχητών και τους είπε ότι ο Τάκης βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν, γιατί αν βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο στην ψηφοφορία, θα είναι εκείνος που θα αποχωρίσει από το Survivor.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Το πάλεψαν και τα κατάφεραν – Αυτή είναι η ομάδα έφυγε για Πούντα Κάνα!

Πυρ και μανία ο Κατσαούνης με τα υπονοούμενα του Τάκη

Από ότι φαίνεται, ο Τάκης έχει αρχίσει και ενοχλείται που κάποιοι συμπαίκτες του έχουν αρχίσει και έρχονται πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο ,με τον οποίο διατηρεί κάκιστες σχέσεις, και αρχίζει να σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως ανέφερε ο Κατσαούνης, ο Τάκης μετά τους χορούς και τα τραγούδια το βράδυ στην καλύβα, το Σάββατο 30/4, τον πλησίασε και του είπε τη φράση «Να σε δω πως θα γυρίσεις στα Φάρσαλα» κάτι που εξόργισε τον παίκτη.

Ο Κατσαούνης ανέφερε πως άλλα ήθελε να εννοήσει ο Τάκης σχετικά με τους χορούς και τα τραγούδια και μετά προσπαθούσε να το μαζέψει. Επίσης ανέφερε πως ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αλλά αυτό που πάει να κάνει ο Τάκης τον καθιστά βλάκα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: