Survivor 5: «Τσακώνονται ακόμα και όταν κερδίζουν» – Τα γέλια των Κόκκινων με την συμπεριφορά των αντιπάλων

May 1, 2022

Ούτε η νίκη από ότι φαίνεται δεν είναι η ικανή να κάνει την ομάδα των Μπλε να συνυπάρχει αρμονικά, χωρίς τσακωμούς και καυγάδες. Παρότι κέρδισαν απόψε το τρομερό έπαθλο και το ταξίδι στην Πούντα Κάνα, εκείνοι με το που επέστρεψαν στην καλύβα πάλι άρχισαν τις ψιλό εντάσεις, κάτι που σχολίασαν οι αντίπαλοι σχεδόν γελώντας.



Χάνουν, κερδίζουν πάντα τσακώνονται

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα σχολίασε οριακά γελώντας την κατάσταση μιας και βλέπει μία ομάδα που κερδίζει τόσα μετά από καιρό και ακόμα γκρινιάζει. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί επικρατεί αυτό το κλίμα ανάμεσα τους, αλλά από ότι φαίνεται τους έχουν πάρει χαμπάρι μιας και και ειπώθηκε προς τους Μπλε η φράση «Σας δίνω μισή ώρα να τσακωθείτε».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Το πάλεψαν και τα κατάφεραν – Αυτή είναι η ομάδα έφυγε για Πούντα Κάνα!

Οριστικό τέλος για την Ασημίνα; Τι θα ανακοινώσει σύντομα στην παραγωγή

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να λυγίσει μέχρι και τους πιο σκληρούς, καθώς όταν μιλάμε για την επιβίωση ενός ατόμου, τα δεδομένα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά από μέρα σε μέρα, με τη μία να σε βρίσκει στο παιχνίδι και την άλλη… να σε πετά εκτός αυτού.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φυσικά, είναι από τις πολύ δυνατές παίκτριες αυτού του ριάλιτι, αντέχοντας τα πάντα σε αυτό τον κύκλο. Από την πείνα και τις κακουχίες, έως και το σοβαρό της τελευταίο τραυματισμό, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει φανεί… ψυχάρα και, όπως είχαμε πει, αγωνιστικά δε θα έχει ποτέ πρόβλημα να αγωνίζεται και να δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Δεν είναι και λίγες, όμως, οι στιγμές όπου η ίδια λυγίζει συναισθηματικά και δεν το κρύβει μπροστά στην κάμερα. Το έκανε και στα προηγούμενα επεισόδια, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό μέχρι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς δεν είναι και λίγα όσα έχει περάσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε αυτό.

Η ποδοσφαιρίστρια, μάλιστα, μετά το έπαθλο επικοινωνίας ζήτησε ακόμη και να μιλήσει με τον Χρήστο Δάντηδιαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: