Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη: «Κάποια βράδια κοιμόμουν στο αυτοκίνητο του πεθερού μου»

May 1, 2022

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τόσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια και για τον γιο της όσο και για την δύσκολη περίοδο της ζωής της.



Με την ευκαιρία δες εδώ σε ποια σχολή είχε περάσει η Κατερίνα Στικούδη.

Survivor spoiler 30/04: Πανικός στην παραλία - «Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 30/04: Πανικός στην παραλία - «Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη!

Η εξομολόγηση της Κατερίνας

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα για τα τηλεοπτικά μου αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα».

«Λες να τα κάνω και τα δύο; Θεέ μου… Το φαντάζεσαι; Όχι… θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο.

Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω. Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σήριαλ του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” και ήμουν και στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».

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

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στικούδη - Οι αποκαλύψεις για τον τοκετό της (video)

Σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη, στην οποία και μίλησε μεταξύ άλλων για τον δύσκολο τοκετό που είχε φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της.

«Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η γνωστή.

Όσον αφορά τον τεσσάρων μηνών γιο της, αποκάλυψε πως «δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη. Είναι μαγικό» και συμπλήρωσε:

«Ο γιος μου είναι ίδιος ο άνδρας μου» ενώ αποκάλυψε, μάλιστα, ότι θα πάρει το όνομα Βύρωνας γιατί «είναι το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Μιλώντας για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, υποστήριξε πως «είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές».

Τέλος, για την απόφασή της να επιστρέψει στο J2US λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της αλλά και τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε, κατέληξε:

«Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε, αλλά και κόσμος που το στήριξε. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή, έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο; Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: