Μητέρα Σκότωσε Πιτ Μπουλ Για Να Προφυλάξει Την Κόρη Της

April 29, 2022

Μητέρα Σκότωσε Πιτ Μπουλ Για Να Προφυλάξει Την Κόρη Της



Μητέρα Σκότωσε Πιτ Μπουλ Για Να Προφυλάξει Την Κόρη Της

Τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι ενός έτους, τραυματίστηκαν ύστερα από αιματηρή επίθεση σκύλου στην Πίκο Ριβέρα, στην Καλιφόρνια.



Τα μέλη της οικογένειας λένε ότι η επίθεση το βράδυ της Κυριακής στην 1χρονη Ρούμπι Αν Θερβάντες από δύο πίτμπουλ δεν διήρκεσε περισσότερο από τρία ή τέσσερα λεπτά. Η μητέρα, η γιαγιά και η θεία του κοριτσιού τραυματίστηκαν προσπαθώντας να σταματήσουν την επίθεση.

«Ο ένας από τους δύο σκύλους την είχε πιάσει από το πόδι και έπρεπε να βγάλω τα δόντια του από πάνω της», είπε η Μάργκαρετ Μοράλες, η γιαγιά της Ρούμπι. «Με δάγκωσε στο χέρι δυνατά».

Τότε η Τζέιμι Μοράλες, η μητέρα της Ρούμπι, άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το ένα από τα σκυλιά.

«Έπρεπε να διαλέξω: είτε ο σκύλος είτε η κόρη μου. Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να προστατεύσω την κόρη μου», είπε η Τζέιμι.

Η Ρούμπι δαγκώθηκε στο πόδι, τον αστράγαλο και τον ώμο, σύμφωνα με τη γιαγιά της. Έκανε πολλά ράμματα και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας για κάταγμα ισχίου. Μετά τα χειρουργεία, έμεινε στην εντατική.

Τα άλλα τρία θύματα χρειάστηκαν επίσης ράμματα, ενώ η Τζέιμι δαγκώθηκε στο πρόσωπο και στο χέρι ενώ προστάτευε την κόρη της.

Τα δύο πιτ μπουλ, 3 ετών, ανήκαν στη Μάργκαρετ Μοράλες. Ζούσαν συνήθως έξω, αλλά τα είχαν φέρει μέσα για να τα κάνουν μπάνιο. Τα μέλη της οικογένειας λένε ότι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά πριν από το περιστατικό.

Ο δεύτερος σκύλος απομακρύνθηκε από την ομάδα περιορισμού ζώων και θα υποβληθεί σε ευθανασία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: