«Καθαρίστε» Σε 3 Ημέρες Όλες Τις Τοξίνες Από Το Σώμα – Μέθοδος Που Αφαιρεί Το Λίπος Και Το Υπερβολικό Νερό!

April 28, 2022

«Καθαρίστε» Σε 3 Ημέρες Όλες Τις Τοξίνες Από Το Σώμα – Μέθοδος Που Αφαιρεί Το Λίπος Και Το Υπερβολικό Νερό!



«Καθαρίστε» Σε 3 Ημέρες Όλες Τις Τοξίνες Από Το Σώμα – Μέθοδος Που Αφαιρεί Το Λίπος Και Το Υπερβολικό Νερό!

Κατάργηση όλων των… γαλακτοκομικών προϊόντων, δύο ημέρες πριν ξεκινήσετε στην αποτοξίνωση – Τι πρέπει να πίνετε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο



Τα Γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να επηρεάσουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης, γιατί χωνεύονται αργά από το σώμα. Το σώμα σας θα πρέπει να απαλλαγεί από τις τοξίνες που έχουν πάρα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό των πνευμόνων σας.

Πίνετε 1 κούπα της φυτικό καθαρτικό τσάι πριν πάτε για ύπνο το βράδυ πριν από τις 3 ημερες Αυτό θα βοηθήσει το σύστημά σας να απαλλαγεί από τις τοξίνες στα έντερα σας.

Οι πνεύμονές σας δεν πρέπει να είναι καταπονημένοι από μπλοκαρίσματα οπουδήποτε στο σώμα κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης σας.

Στύψτε δύο ολόκληρα λεμόνια σε ένα φλιτζάνι με 1 / 2 νερό και πίνετε το πρίν το πρωινό. Αυτό θα σας προετοιμάσει για την χωνέψει,ειναι μια ισχυρή αλκαλοποιητικη τροφή που θα βοηθήσει τους πνεύμονές σας να αναπαραχθούν.

Πίνετε 1,5 φλιτζάνια χυμό γκρέιπφρουτ με το πρωινό. Αν δεν απολαμβάνετε τη γεύση του χυμού γκρέιπφρουτ, αραιώστε το με ένα μπουκάλι νερό ή με χυμό ανανά. Αυτοί οι χυμοί περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που προάγουν ένα υγιές αναπνευστικό σύστημα.

Πίνετε 1 έως 1,5 φλιτζάνια καθαρό χυμό καρότου μεταξύ πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Ο χυμός καρότων θα σας βοηθήσει να αλκαλοποιησει το αίμα σας κατά τη διάρκεια 3 ημερών.

Πιείτε ένα 1,5 φλιτζάνια χυμό καλίου με το μεσημεριανό γεύμα. Το κάλιο είναι ένας ισχυρός παράγοντας που θα δράσει ως τονωτικό καθαρισμού όταν προσλαμβάνεται σε υγρή μορφή. Δημιουργώντας ένα χυμό κάλιο…

περιλαμβάνει χυμό καρότου, το σέλινο, σπανάκι, μαϊντανό, και τα λαχανικά της θάλασσας.

Προετοιμασία , πίνετε 1 φλιτζάνι τσάι 1 ώρα πριν από το δείπνο. Τσάι με τριαντάφυλλο, τζίντζερ, μέντα . Αυτά τα βότανα συμβάλουν στην άμβλυνση του μπουκώματος, βλέννας.

Πίνετε 340ml καθαρό χυμό από μούρα πριν από τον ύπνο . Ο Χυμός μούρων βοηθά στην καταπολέμηση στα βακτηρίων στους πνεύμονες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν λοιμώξεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: