Survivor 5: "Ο Άρης και η Ασημίνα έχουν…" – Οι αποκαλύψεις της Ταραμπάνκο για πρώτη φορά

April 28, 2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο το πρωί της Πέμπτης 28/4 με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor 5. Βέβαια, το μοντέλο δεν δίστασε να κάνει και ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με τους παίκτες.



Η Κάτια μίλησε για το ρύζι που λέγεται πως έχει κλέψει, την Βρισηίδα, τη φημολογούμενη σχέση της Σοφιάνας με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και τις επιδόσεις των παικτών. Μάλιστα, για πρώτη φορά είπε ποιους βλέπει να πηγαίνουν τελικό.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Γιατί δεν κάνει δεύτερο παιδί η Σία Κοσιώνη – Όλη η αλήθεια

Οι δηλώσεις της Ταραμπάνκο για το Survivor 5

«Δεν είχα κλέψει. Το είχα βρει δίπλα στην καλύβα σε σκουπίδια. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν μπήκα εκεί για να πω ότι δεν έκλεψα, απλά ήρθε και κόλλησε με τη δήλωση του Μαρτίκα για τα κορίτσια. Δεν ξέρω αν τα κορίτσια έκλεψαν. Κατηγορήθηκα επειδή δεν το μοιράστηκα. Ο καθένας πορεύεται όπως μπορεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει τον άλλον».

Για τη Βρισηίδα: «Είναι ένα νευρικό πλάσμα, αλλά είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι η άμυνα του καθενός το πώς αντιδρά».

Για τη Σοφιάνα «Είναι μια πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα και είναι και ελεύθερη. Πάντως τα αγόρια έλεγαν ότι με τόση πείνα που υπάρχει, δεν αντιδρά το σύστημα».

Για το ποιους βλέπει στον τελικό: «Αντοχές έχει ο Άρης και η Ασημίνα, στρατηγική έχει η Βρισηίδα. Στα αγωνίσματα εκείνη έκανε τα ματσαρίσματα. Παρακολουθεί πολύ την αντίπαλη ομάδα. Θα την ήθελα, είναι δυνατή».

Η Ταραμπάνκο “έσπασε” την σιωπή της για το χρηματικό ποσό που πήρε από το ριάλιτι

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να αποχωρεί από το φετινό Survivor 5 παρά το γεγονός που οι περισσότεροι την ήθελαν να φτάνει μέχρι το τέλος κάτι που δεν έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ωστόσο, η ίδια έχει επιστρέψει πίσω στην κανονικότητα όπου της αρέσει αρκετά.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την τσάκωσε μαζί με τον σύντροφό της και όπω ςήταν λογικό η ίδια αναφέρθηκε στο ποσό που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς θέλησε να διαψεύσει όλα όσα ακουγόντουσαν τόσο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει, όπως και δεν ισχύουν και οι όροι που είχαν ακουστεί. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι ήμουν εγώ και ο δικηγόρος της εταιρίας και ο manager μου την ώρα που υπογράφαμε τα συμβόλαια. Το συμβόλαιο από όσο ξέρω δεν διέρρευσε πουθενά. Οπότε φήμες είναι αλλά εντάξει, καλά πήγε αυτό.»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: