Survivor 5: «Θα τον διώξουμε σύντομα, με ενοχλεί η φάτσα του!» – Οι απίστευτες δηλώσεις του Εμμανουήλ – Survivor

April 28, 2022

Ακόμη είναι ανατρεπτικό επεισόδιο με νεύρα και εντάσεις ξεκίνησε όπως όλα δείχνουν στο Survivor, απόψε Τετάρτη 27/4. Ο Κώνσταντίνος Εμμανουήλ, (δείτε ποιον παίκτη έφερε στα όρια του)για ακόμη μία φορά ήταν “καταπέλτης” με τις δηλώσεις του, και τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια λόγο της συμπεριφοράς που λαμβάνει από εκείνον.



Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε ότι δεν αντέχει να βλέπει τον Τάκη Καραγκούνη ενώ ανέφερε ότι εκείνος αλλά και η ομάδα του σκέφτονται τρόπους για να τον διώξουν από το ριάλιτι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτή η ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα – Ο ανατρεπτικός αγώνας των παικτών

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια

«Ήρθα στο Survivor για να με ειρωνευτεί ποιος ο Τάκης με τα χειρότερα πιστεύω στη ζωή του. Πραγματικά δεν έχουμε καμία σχέση η δική μου κοσμοθεωρία είναι σε άλλο πλανήτη από το δικό του όχι ότι οι άλλοι συμφωνούν μαζί του. Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για να τον διώξουμε από την ομάδα και έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Θα τον διώξουμε σύντομα αυτό έχω μόνο να πω και δεν θέλω καν να βλέπω τη φάτσα του γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ».

Σε άσχημη ψυχολογική η Ασημίνα! Τα κλάματα πίσω από τις κάμερες

Μπορεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια αγωνιστικά στο Survivor 5 αλλά και ένας “σκληρός” χαρακτήρας, ωστόσο, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί να κλάψει με το παραμικρό που θα την πληγώσει.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν είναι άσχημα ψυχολογικά λόγω ενός περιστατικού που σημειώθηκε στο ταξίδι τους στο Μαϊάμι, το οποίο κέρδισαν στο αγώνισμα της Μεγάλης Δευτέρας 25/4. Συγκεκριμένα, σε πλάνο βλέπουμε την Ασημίνα να χορεύει στην αγκαλιά Γιώργου Ταλάντσεβ πάρα πολύ αισθησιακά, αφού έχει ανέβει πάνω του.

Μετανιωμένη από το γεγονός αυτό μάλιστα, χθες 26/4 ανέφερε λίγο πριν το αγώνισμα: «Χορέψαμε πάρα πολύ, νομίζω ότι το Μαϊάμι μου έκανε καλό. Εγώ έριξα πολύ χορό προσωπικά, νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα θα έχει κλείσει το σπίτι μου γιατί χορέψαμε πολύ αισθησιακά με τον Τάλα αλλά μπορώ να πω πως πέρασα τέλεια». Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να “απαντήσει” στον σύντροφό της Χρήστο Δάντη που μπορεί να του φάνηκε πολύ άσχημο.

Η Ασημίνα έχει παρακολουθήσει και προηγούμενα Survivor και έτσι γνωρίζει πολύ καλά πως ένα πλάνο μπορεί να κοπεί στο μοντάζ και να φαίνεται τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε τελικά, με αποτέλεσμα να έχει αγχωθεί αρκετά για την σχέση της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: