Survivor 5: Αυτή η ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα – Ο ανατρεπτικός αγώνας των παικτών – Survivor

April 28, 2022

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα κέρδισαν όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς νωρίτερα οι Κόκκινοι, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, την Τετάρτη 27/4! Οι παίκτες, έχουν πάρει τα πάνω τους και κατακτούν ένα προς ένα όλα τα έπαθλα, όμως το συγκεκριμένο έχει άλλη σημασία για αυτούς μιας και θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!



Οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας

Η ψυχολογία των παικτών από ότι φαίνεται είναι ανεβασμένη αρκετά και παρά τις προσπάθειες των Μπλε να ανατρέψουν τα πράγματα, δεν τους φτάνουν με τίποτα. Απόψε θα ακούσουν λοιπόν τους αγαπημένους τους που έχουν τόσο καιρό να δουν.

«Η ομάδα μας δεν είναι ομάδα!» – Ξέσπασε η Βρισηίδα για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, απόψε 27/4, η Βρισηίδα, που έχει μιλήσει εκτενώς για την κακή σχέση που επικρατεί ανάμεσα στους συμπαίκτες της και το άσχημο κλίμα, δήλωσε λίγο πολύ πως η ομάδα της, δεν είναι ομάδα!

Η παίκτρια σχολίασε για ακόμη μία φορά την κακή ψυχολογική και σωματική της κατάσταση ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτή η ομάδα με τόσες εντάσεις και τσακωμούς, χωρίς καλή αύρα δεν είναι δυνατόν να κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: