Survivor 5: Η αντίδραση της Ασημίνας στο άκουσμα πως έχει μήνυμα από το Χρήστο Δάντη – Survivor

April 28, 2022

Ένα ιδιαίτερο έπαθλο για σήμερα Τετάρτη 27/4 στο Survivor περιμένει τους παίκτες, καθώς ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως θα είναι μηνύματα με ευχές για το Πάσχα από τους συγγενείς και τους συντρόφους τους, και τότε εκείνοι ξέσπασαν σε κλάματα.



Η αντίδραση της Ασημίνας στο μήνυμα του Δάντη

Αυτό, όπως είναι λογικό έκανε τους πάντες να συγκινηθούν μιας και ο καιρός που λείπουν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι πολύς και δεν μπόρεσαν να χαρούν ούτε τη γιορτή του Πάσχα μαζί τους, που θεωρείται μια οικογενειακή γιορτή.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτή η ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα – Ο ανατρεπτικός αγώνας των παικτών

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου που πληροφορήθηκε πως το δικό της μήνυμα προέρχεται από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη και τότε ανέφερε συγκινημένη ότι εκείνος ξέρει πότε πρέπει να πει και τι και πως ελπίζει να είναι μήνυμα μετά τον τραυματισμό της ώστε να της δώσει δύναμη!

Σε άσχημη ψυχολογική η Ασημίνα! Τα κλάματα πίσω από τις κάμερες

Μπορεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια αγωνιστικά στο Survivor 5 αλλά και ένας “σκληρός” χαρακτήρας, ωστόσο, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί να κλάψει με το παραμικρό που θα την πληγώσει.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν είναι άσχημα ψυχολογικά λόγω ενός περιστατικού που σημειώθηκε στο ταξίδι τους στο Μαϊάμι, το οποίο κέρδισαν στο αγώνισμα της Μεγάλης Δευτέρας 25/4. Συγκεκριμένα, σε πλάνο βλέπουμε την Ασημίνα να χορεύει στην αγκαλιά Γιώργου Ταλάντσεβ πάρα πολύ αισθησιακά, αφού έχει ανέβει πάνω του.

Μετανιωμένη από το γεγονός αυτό μάλιστα, χθες 26/4 ανέφερε λίγο πριν το αγώνισμα: «Χορέψαμε πάρα πολύ, νομίζω ότι το Μαϊάμι μου έκανε καλό. Εγώ έριξα πολύ χορό προσωπικά, νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα θα έχει κλείσει το σπίτι μου γιατί χορέψαμε πολύ αισθησιακά με τον Τάλα αλλά μπορώ να πω πως πέρασα τέλεια». Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να “απαντήσει” στον σύντροφό της Χρήστο Δάντη που μπορεί να του φάνηκε πολύ άσχημο.

Η Ασημίνα έχει παρακολουθήσει και προηγούμενα Survivor και έτσι γνωρίζει πολύ καλά πως ένα πλάνο μπορεί να κοπεί στο μοντάζ και να φαίνεται τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε τελικά, με αποτέλεσμα να έχει αγχωθεί αρκετά για την σχέση της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: