«Υπήρξε έλξη απλά…» – Η Μυριέλλα Κουρεντή "σπάει" τη σιωπή της για τον Κατσαούνη μετά την εξαφάνισή της – Survivor

April 28, 2022

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στον Νίκο Μουτσινά, στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, την Τετάρτη 27/4. Η γνωστή ηθοποιός, που προκάλεσε μεγάλο σούσουρο με την συμμετοχή της στο Survivor 5 (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα), μετά από την αποχώρησή της επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μην παρευρεθεί σε εκπομπές.



Αποφάσισε, όμως, να “σπάσει” επιτέλους της σιωπή της και να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας την πραγματική της σχέση με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Γιάννη Λυγνό, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο απείχε τελείως από την δημόσια ζωή.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 27/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή για το Survivor 5 και την σχέση της με τον Κατσαούνη και τον Λυγνό

«Όταν μπήκα στο Survivor δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών, 19 ετών μπήκα στο χρόνο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Με το μοντάζ που κάνουν δεν μπορείς να δεις τι έχει γίνει. Εμένα ξεκίνησαν να με ξενερώνουν πράγματα που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε.

Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα στον Γιώργο. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό».

Όσον αφορά τον John Λυγνό, η ίδια επισήμανε: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

H πρώτη ανάρτηση της Μυριέλλας Κουρεντή μετά την αποχώρησή της

Μετά την επιστροφή της από το Survivor, και την επεισοδιακή αποχώρηση της, η πολυσυζητημένη παίκτρια Μυριέλλα Κουρεντή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, και ήταν μια δημοσίευση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί με το θέμα της παρέας να βίωσε κάποια θέματα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ωστόσο με τον Λάμπρο πάντα ήταν κοντά και ποτέ δεν είχαν θέμα.

Σκόρε μου είσαι ΟΤΚ κέρδισα απ’ το Survivor…H υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω όλο το καλό που έκανες για εμένα…missed you!!! Love you @lamproskonstantaras


Πηγή

Διαβάστε επίσης: