Θα σας πέσει το σαγόνι: Αυτή είναι η κουκλάρα μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου – Σαν την κόρη και καλύτερη – Gossip

April 27, 2022

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, αλλά σίγουρα είχε… κάπου να μοιάσει, με τη μητέρα της να είναι πραγματικά μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από την κόρη της.



Πριν από δύο μέρες (25/4), οι Γιώργηδες και οι Γεωργίες γιόρταζαν το όνομά τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου, γι’ αυτό και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία δημόσια αφιέρωση στον λογαριασμό της στο Instagram, απαντώντας και για την περίπτωση να κάνει τρίτο παιδί.

Survivor spoiler 27/04: «Σύννεφα» στο γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά - Ραγδαίες εξελίξεις μόλις γυρίσει από το Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 27/04: «Σύννεφα» στο γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά - Ραγδαίες εξελίξεις μόλις γυρίσει από το Survivor 5

Η πανέμορφη Γεωργία Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τη μαμά της, Γεωργία, και με κάθε ευκαιρία τής κάνει αφιερώσεις δημόσια στον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτήν τη φορά, η 36χρονη ηθοποιός τράβηξε μία φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της και έγραψε: «Χρόνια πολλά στη Γεωργία της καρδιάς μου. #mommy #HappyNameDay».

Γεωργία και Αθηνά Οικονομάκου

Στη φωτογραφία είναι για μία ακόμα φορά εμφανής και η ομοιότητα μαμάς και κόρης στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ιδιαίτερα στα ζυγωματικά, στα χείλη αλλά και στο σχήμα του προσώπου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: