H Καινούργιου "ξεσκέπασε" τον Εμμανουήλ – «Πριν πάει Survivor με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να…» – Survivor

April 27, 2022

Με αφορμή το χθεσινοβραδινό (26/4) επεισόδιο του Survivor 5 και τα “καρφιά” που έριξε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα Αβραμάκη, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην γνωριμία τους με τον κομμωτή κάνοντας μια αποκάλυψη.



Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ο παίκτης του ριάλιτι που έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του, την είχε παρακαλέσει να τον στηρίξει όταν θα έμπαινε στο παιχνίδι. Πως όμως;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 27/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Εμμανουήλ

«Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά. Πραγματικά ρε Κωνσταντίνε μου και να θέλει να σε στηρίξει κάποιος έτσι όπως τα έχεις κάνει δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας με αυτή τη συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις δεν στηρίζεσαι! Δεν υπάρχει τίποτα τόσο δα θετικό να πει κανείς! Είναι κρίμα», αποκάλυψε.

«Είναι πολύ ταλαντούχος στη δουλειά του αλλά πραγματικά πώς το συμβούλεψε να φέρεται έτσι;» είπε ενώ αμφισβήτησε με χιούμορ την ηλικία που δηλώνει στο ριάλιτι.

Εκτός από την Καινούργιου τον έκραξε και ο Μικρούτσικος

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο ίδιος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τα όσα έλεγε στο 25/4 επεισόδιο του Survivor 5.

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα “Κωνσταντίνος” στην τοξικότητα και την απέραντη μπουρδολογία, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή η ομάδα έχει αυτόν, τον Τάκη, αυτήν που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Στον λόγο της τιμής μου, όταν μιλάει αυτός το βάζω στο mute. Είναι η τοξικότητα στη νιοστή.

Έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα. Είναι τηλεοπτική κατάντια. Καταρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει. Τον θέλει η παραγωγή. Είναι απλό να κρατήσεις κάποιον όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα. Μόνο που τον θέλουν είναι ένοχοι απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: