Survivor 5: «Πολλοί υποστηρίζουν ότι…» – Η Τζο αποκαλύπτει για τη σχέση Άρη με Σοφιάνα – Survivor

April 28, 2022

Όπως έχει δηλώσει ξανά η Τζο Μαριδάκη, μόνο η Ασημίνα Χατζηανδρέου της είχε μιλήσει για την σχέση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα Αβδραμάκη. Σήμερα 27/4 λοιπόν, σε δηλώσεις που έκανε live στην εκπομπή Love It έκανε περισσότερες αποκαλύψεις.



Οι δηλώσεις της Τζο για Άρη – Σοφιάνα στο Survivor 5

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάννα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές» ανέφερε αρχικά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 27/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ» κατέληξε.

Τι θα δούμε απόψε 27/4 στο Survivor 5

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κράζει άσχημα τον συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια! Ανέφερε πως δεν έχει ξαναδεί τόσο κακό αγωνιστικά παίκτη, αποκαλύπτοντας πως με την ομάδα του έχουν βρει σχέδιο για να τον διώξουν και θα το υλοποιήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να “λυγίζουν” και να ξεσπούν σε κλάματα, αφού τις ημέρες του Πάσχα δεν κατάφεραν να είναι με τις οικογένειας τους και είχαν μεγάλη ανάγκη να τους ακούσουν.

Το κλίμα θα βαρύνει πάρα πολύ και όταν θα δοθεί ο λόγος στον Τάκη Καραγκούνια θα συγκινηθούν αντίπαλοι και συμπαίκτες. Ο μισθοφόρος θα αναφερθεί στην απώλεια του πατέρα του που έμαθε πριν από λίγες ημέρες και δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του.

Ο Τάκης λοιπόν θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα καταρρεύσει πέφτοντας κάτω! Μη αντέχοντας στην ψυχολογική πίεση αποχώρησε για να ηρεμήσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: