Ανανεωμένη και μαυρισμένη: Με χαΐ διάθεση επέστρεψε στα πλατό η Ελένη Μενεγάκη (video) – Gossip

April 27, 2022

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή από τις διακοπές του Πάσχα μαυρισμένη και ιδιαίτερα ανανεωμένη.




Η παρουσιάστρια, έπειτα από 12 ημέρες απουσίας, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της με τη διάθεση στα… ύψη.

Survivor spoiler 27/04: «Σύννεφα» στο γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά - Ραγδαίες εξελίξεις μόλις γυρίσει από το Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 27/04: «Σύννεφα» στο γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά - Ραγδαίες εξελίξεις μόλις γυρίσει από το Survivor 5

«Έχω τεράστια διάθεση, είναι πραγματικά σαν να γυρίσαμε Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε εκπομπή. Οι διακοπές, όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας κάπου, διακοπές είναι να διακόπτεις το πρόγραμμά σου, αυτό που κάνεις κάθε μέρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Όλα στη φόρα από την Ελένη Μενεγάκη: Η σπόντα της για τη σεξουαλική της ζωή με τον Ματέο Παντζόπουλο (Video)

Όταν ακόμα η Ελένη Μενεγάκη ήταν στο κανάλι «Alpha» είχε πραγματοποιηθεί ένας απολαυστικός διάλογος, που είχε να κάνει με τη σεξουαλική ζωή της παρουσιάστριας. Με καλεσμένο τον γιατρό Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, δεν θα μπορούσε άλλωστε να αποφευχθεί κάποιο σχόλιο ή κάποια σχετική σπόντα. Ο σεξολόγος ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας σε νέα άτομα και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Δείτε επίσης: Γκουρού του σεξ η Ελένη Μενεγάκη: Οι μυστικές συμβουλές που έδωσε στον «αέρα» της εκπομπής (Video)

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

Διαβάστε παρακάτω το διάλογο της Ελένης με τον γιατρό και φυσικά δείτε το απόσπασμα.

– Γεια σας τι κάνετε;

– Είμαστε μια χαρά και χαιρόμαστε που μπήκατε στην παρέα μας.

– Εσείς φαίνεστε μια χαρά και πρέπει να είστε και μια χαρά…

«Εεε…δεν έχω παράπονο. Ευχαριστώ!», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας και κάνοντας όλο το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν το λες και συνηθισμένο: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει η Ελένη Μενεγάκη όταν μπαίνει σπίτι της

Πολλές γυναίκες πια, όπως και εκείνη, έχουν αλλάξει τις συνήθειές τους, για να μπορέσουν να κερδίσουν ακόμη περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους.

Όλο και περισσότερες έρευνες που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει προέκταση του χεριού μας και σπαταλούμε όλο και περισσότερο χρόνο ημερησίως, στις αγαπημένες μας εφαρμογές και στο διαδίκτυο. Κάποιοι όμως το παρακάνουν. Αυτό ήταν και το θέμα στην σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η οποία αποφάσισε να χρονομετρήσει τον εαυτό της, αλλά και τους συνεργάτες της. Και έκανε την αποκάλυψη για το πως είναι πια η σχέση της με την τεχνολογία, ειδικά μόλις περάσει το κατώφλι του σπιτιού της.

Δείτε επίσης: Σπάραξε η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε τον Δημήτρη Βήχο να την παρατήσει πριν την εκκλησία (photo)

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Μόνιμα σε flight mode

Οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη μέσω μίας ειδικής εφαρμογής στο κινητό τους, είδαν το πόσο χρόνο περνούν κάθε μέρα, σκρολάροντας στα social media και βλέποντας οτιδήποτε τους αφορά στο internet. Ρεκόρ ημερήσιας παραμονής εμφάνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με 7 ώρε την ημέρα, με δεύτερο τον Σάββα Πούμπουρα, με έξι ώρες και κάτι. Η Ελένη όμως, έκανε την έκπληξη καθώς η μέτρηση έδειξε πως κάθε μέρα περνά μόλις 3 ώρες και 52 λεπτά, τσεκάροντας το κινητό της και τις εφαρμογές της. Οι συνεργάτες της, επεσήμαναν ότι για άνθρωπο των media o χρόνος είναι πολύ λίγος. Η Ελένη ωστόσο αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της: «Όσο είμαι εδώ μέσα το χρησιμοποιώ. Γιατί όταν πάω στο σπίτι, δεν το δουλεύω καθόλου το κινητό, ούτε που το σηκώνω, το βάζω στο αθόρυβο, εκεί που γράφει «σε πτήση» για να μην με ενοχλεί κανείς. Το κλείνω για να έχουμε ησυχία στο σπίτι μας»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: