91χρονος Παππούς Μεταφέρει Καθημερινά Τη Δισέγγονή Του Στο Σχολείο

April 28, 2022

91χρονος Παππούς Μεταφέρει Καθημερινά Τη Δισέγγονή Του Στο Σχολείο



91χρονος Παππούς Μεταφέρει Καθημερινά Τη Δισέγγονή Του Στο Σχολείο

Συγκινητικό.. Η εικόνα ενός παππού να πηγαινοφέρνει καθημερινά την δισέγγονή του στο σχολείο, έγινε αμέσως Viral στο διαδίκτυο…



Ο Eliodoro Maciel Centurión από την Παραγουάη είναι 91 ετών και η ιστορία του έγινε γνωστή μέσω Twitter από μια γυναίκα που τον τράβηξε αρκετές φωτογραφίες να συνοδεύει την μικρούλα στο σχολείο.

«Κάθε μέρα έρχεται και περιμένει την εγγονή του στην έξοδο του σχολείου. Είναι πάντα πρώτος. Σε αγαπώ άγνωστε παππού», έγραψε η χρήστης @evelin03valenzu στο Twitter.

Όταν η δημοσίευση έγινε viral, η οικογένεια από την Παραγουάη αναγνώρισε τον παππού και μοιράστηκε με τα τοπικά μέσα την ιστορία του. Παρά τα χρόνια του ο Eliodoro είναι πολύ δραστήριος και δεν διστάζει να περπατήσει πολλή ώρα προκειμένου να βεβαιωθεί ότι η εγγονούλα του έφτασε σώα και ασφαλής στο σχολείο. Όχι μόνο αυτό αλλά έρχεται και στο σχόλασμα για να την παραλάβει και να γυρίσουν μαζί στο σπίτι με τα πόδια.

Η Loreley Roa, συγγενής του παππού σε συνέντευξή της στο Extra, είπε:

«Ζει μαζί μας. Είναι ο προ-θείος της μητέρας μου. Η μικρή μου αδελφή Genesis, 7 ετών, είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία. Πάντα με έπαιρνε μαζί του για ένα σνακ όταν έφευγε από τη δουλειά το Σαββατοκύριακο. Δεν έκανε ποτέ οικογένεια γιατί παντρεύτηκε νέος και μετά από τρία χρόνια γάμου η γυναίκα του πέθανε. Η οικογένειά του τον κακομεταχειρίστηκε και γι’ αυτό η μητέρα μου του πρότεινε να ζήσει μαζί μας».

Η συγγένεια παππού και εγγονής μπορεί να είναι μακρινή ωστόσο η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι δυνατή και ολοφάνερη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: