Τρελά ερωτευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης – Όπου βρεθεί και όπου σταθεί αποθεώνει τη Δέσποινα Βανδή – Gossip

April 17, 2022

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο πια φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, δείτε τον νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του Βασίλη Μπισμπίκη.



Και οι δύο έχουν αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, παρόλα αυτά πολύ συχνά συνοδεύουν ο ένας τον άλλο στις εμφανίσεις τους ενώ κανονίζουν να περάσουν και το Πάσχα μαζί. Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο όπου η Δέσποινα Βανδή πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελευταίες της εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Survivor spoiler 17/04: «Κακιασμένη πο@@@ρα θα σε πηγαίνω γα@@@ντας σε όλο τον Άγιο Δομίνικο» - Έπιασε στα χέρια του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο Σοϊλέδης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 17/04: «Κακιασμένη πο@@@ρα θα σε πηγαίνω γα@@@ντας σε όλο τον Άγιο Δομίνικο» - Έπιασε στα χέρια του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο Σοϊλέδης!

Ενώ λοιπόν, η τραγουδίστρια ερμήνευε τις επιτυχίες της στη σκηνή του «Notes Live», ο Βασίλης Μπισμπίκης φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της τραγουδίστριας και τα ψηλοτάκουνα τακούνια της, ενώ βρίσκεται στην πίστα, η οποία είναι γεμάτη γαρύφαλλα.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Τρελά ερωτευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Όπου βρεθεί και όπου σταθεί αποθεώνει τη Δέσποινα Βανδή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: