«Θα μας δείρεις; Τι ύφος είναι αυτό;»: Ο ομηρικός καβγάς του Χατζηνικολάου με Ελληνίδα πολιτικό στον αέρα της εκπομπής

April 17, 2022

«Θα μας δείρεις; Τι ύφος είναι αυτό;»: Ο ομηρικός καβγάς του Χατζηνικολάου με Ελληνίδα πολιτικό στον αέρα της εκπομπής


διαφ.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους με χρόνια εμπειρίας στο τιμόνι των δελτίων ειδήσεων και των ρεπορτάζ.Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κ...

διαφ.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους με χρόνια εμπειρίας στο τιμόνι των δελτίων ειδήσεων και των ρεπορτάζ.Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κ...Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους με χρόνια εμπειρίας στο τιμόνι των δελτίων ειδήσεων και των ρεπορτάζ.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταγράψει αρκετούς καβγάδες μέσα στα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς δεν είναι εύκολο να λείψει παντελώς η ένταση, με το δημοσιογράφο κάποτε να τα… χώνει σε συνάδελφό του με πολλές εκφράσεις.

Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ο ιστορικός του καβγάς με κορυφαία πολιτικό

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν on air.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Ένας από τους πιο… άγριους δημόσιους καυγάδες του λοιπόν, ήταν με τη Λιάνα Κανέλλη, με την οποία είχε γίνει χαμός.

Δείτε το βίντεο


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: