Survivor 5 trailer 17/4: «Θα ξεκινήσουμε με…» – Σοκαρισμένοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού – Survivor

April 18, 2022

Την πρώτη μέρα μετά την ένωση και το διασκεδαστικό πάρτι πρόκειται να δούμε απόψε 17/4 το βράδυ στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να συμβιώνουν πια στην ίδια παραλία. Οι παίκτες πήραν χθες αρκετά τα πάνω τους, μιας και κουρεύτηκαν, καλλωπίστηκαν, μπανιαρίστηκαν και διασκέδασουν μέχρι τέλους με τον Νίκο Κουρκούλη και τα τραγούδια του. Για ένα βράδυ, Κόκκινοι και Μπλε ξέχασαν τις μεταξύ τους κόντρες και έζησαν μια μαγική νύχτα, με πολύ φαί, γέλιο και χορό.



Ωστόσο, από σήμερα ξεκινούν πάλι τα δύσκολα, μιας και θα αγωνιστούν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και εμείς ήδη από νωρίς το πρωί σας έχουμε δώσει το χρώμα της ομάδας που καταφερνά και νικά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, οι παίκτες μπαίνουν πιο δυνατοί και φαγωμένοι από ποτέ στο στίβο μάχης προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο τέλος του επεισοδίου έχουμε το Συμβούλιου του Νησιού, από το οποίο θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Εκτός από αυτό όμως, ο Γιώργος Λιανός έχει να ανακοινώσει κάτι σημαντικό και πρόκειται για τα ποσοστά των παικτών, κάνοντας άπαντες να απορούν για κάποιο συγκεκριμένο.

Το αποψινό 17/4 trailer του Survivor 5


Πηγή

Διαβάστε επίσης: