Χώρισαν και της ζητούσε 504.000€: Ο ζάμπλουτος κοσμηματοπώλης που κόντεψε να «διαλύσει» την Άντζελα Δημητρίου

April 17, 2022

Χώρισαν και της ζητούσε 504.000€: Ο ζάμπλουτος κοσμηματοπώλης που κόντεψε να «διαλύσει» την Άντζελα Δημητρίου





Η Άντζελα Δημητρίου έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media με τις θυελλώδεις σχέσεις της, η μία εκ των οποίων «κόντεψε» να της στοιχίσει «ακριβά».

Συγκεκριμένα η αγωγή που είχε καταθέσει η  γνωστή τραγουδίστρια το 2004 εναντίον του πρώην συντρόφου της, Νοράι Σαπουτζιάν, και στην οποία αναφερόταν πως «πειθόμενη από τις διαβεβαιώσεις του περί άμεσης κάλυψης και φερεγγυότητάς του, εξέδωσε και παρέδωσε σε αυτόν σειρά επιταγών συνολικού ποσού 504.400 ευρώ», επρόκειτο να φέρει τη γνωστή τραγουδίστρια στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Νοράι Σαπουτζιάν

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στο Ι’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όμως τελικά, ο ίδιος ο Νοράι Σαπουτζιάν, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ζητώντας την ανάκληση της μήνυσης που είχε καταθέσει εναντίον της Άντζελας.

Πληρώνοντας το ποσό των 85 ευρώ (έξοδα ανάκλησης), ο πρώην σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου έδωσε τέλος στη δικαστική τους διαμάχη, η οποία είχε διαρκέσει πέντε χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: