Τεpάστια βεράντα, μαγευτική θέα, κουζίνα του ονείρου: Το σπίτι του Άκη και της Κωνσταντίνας βγήκε από περιοδικό

April 17, 2022

Τεpάστια βεράντα, μαγευτική θέα, κουζίνα του ονείρου: Το σπίτι του Άκη και της Κωνσταντίνας βγήκε από περιοδικό


διαφ.
Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται σε λίγους μήνες να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.Ο γνωστός σεφ ετοιμά...

διαφ.
Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται σε λίγους μήνες να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.Ο γνωστός σεφ ετοιμά...Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται σε λίγους μήνες να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.

Ο γνωστός σεφ ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο, όπως βλέπουμε από σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Ο Άκης Πέτρετζίκης, αν και προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ο ίδιος προτιμά να επιλέγει μόνος του τι θα βγει στη δημοσιότητα, όπως έγινε με το γάμο του.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα από το Instagram, μας έχει δώσει δείξει κάποια σημεία από το υπέροχο διαμέρισμά, όπου μένει με την οικογένειά του. Φυσικά η πιο αξιοζήλευτή γωνιά είναι η κουζίνα, που διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο πάγκο στη μέση, ενώ τα  ντουλάπια είναι βαμμένα με χρώμα κιμωλίας δίνοντας vintage διάθεση.

Στο σπίτι είναι έντονο το ξύλινο στοιχείο, ενώ δεν λείπουν τα κάδρα από τους τοίχους και τα βιβλία. Φυσικά την ωραία αισθητική επισφραγίζει η μεγάλη βεράντα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

View this post on Instagram

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: