Super League: Πέταξε βαθμούς ο Απόλλων, όλα μηδέν στο Αγρίνιο – Sports

April 17, 2022

Δεν άξιζαν περισσότερο κάτι ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας, με τη μονομαχία για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten να λήγει 0-0. Την ίδια στιγμή, ο Απόλλων Σμύρνης που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, μετά την ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη για τα πλέι άουτ της Superleague.



Παναιτωλικός – Αστέρας 0-0

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, σε ένα ματς ισορροπημένο με ελάχιστες ευκαιρίες.

Survivor spoiler 16/04: Νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 - Τι... τρέχει ανάμεσα σε Σοφιάννα και Σχίζα μετά την ένωση;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 16/04: Νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 - Τι... τρέχει ανάμεσα σε Σοφιάννα και Σχίζα μετά την ένωση;

Κάπως έτσι, οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 33 πόντους στην 11η θέση και σώθηκαν και μαθηματικά, ενώ ο Αστέρας ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στους 40 πόντους και είναι 8ος.

Ισορροπημένο το α' μέρος

Ο Αστέρας ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο λεπτό ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, έπειτα από ωραία διαγώνια μπαλιά, όμως ο Ανέστης απέκρουσε. Στο 13' ο Ριέρα είχε νέα καλή στιγμή, όταν βρέθηκε απέναντι απ' τον κίπερ του Παναιτωλικού, τον οποίο δεν νίκησε.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να γίνει πιο απειλητικός. Στο 26' ο Περέιρα πλάσαρε από μακριά, με τον Τσιφτσή να αποκρούει. Στο 44ο λεπτό ο Αντούνες είχε καλή στιγμή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος του α' μέρους.

Χωρίς τη μεγάλη φάση στο β' μέρος

Ο Αστέρας ξεκίνησε με ευκαιρία στο β' μέρος, όταν στο 50' ο Κρεσπί πετάχθηκε προς την μπάλα, αλλά δεν πλάσαρε σωστά. Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να απαντήσει, όμως δίχως επιτυχία. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι Αρκάδες είχαν και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

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

Στο 67ο λεπτό μάλιστα χάθηκε καλή στιγμή με τον Κρεσπί, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 72ο λεπτό ο Μπαράλες, μετά από σέντρα του Καρμόνα, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, η οποία έφυγε έξω. Βέβαια, στο replay φάνηκε πως έκανε χέρι στην προσπάθειά του.

H μεγάλη ευκαιρία έλειπε από το παιχνίδι, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει. Στο 84' ο Κρέσπι έκανε ένα σουτ που δεν απείλησε, όπως συνέβη αμέσως μετά και με τον Βέργο. Μέχρι το φινάλε, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το 0-0.

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-1

Ο Απόλλωνας υποδέχθηκε τον Βόλο στη Ριζούπολη για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, με το παιχνίδι να λήγει 1-1. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά από την 13η Λαμία, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/4, 17:15) τον Ιωνικό, όμως μείωσε στον ένα πόντο, καθώς έφτασε τους 20 βαθμούς.

Ο Βόλος άνοιξε τα δίχτυα με πλασέ του Φερνάντες στο 59ο λεπτό, ωστόσο ο Απόλλωνας δεν το έβαλε κάτω και ο Ντάουντα έδωσε τον πόντο στην ομάδα του στο 81'.

Γκολ ο Φερνάντες, ισοφάρισε ο Ντάουντα

Ο Απόλλωνας μπήκε στο δεύτερο μέρος κρατώντας την κατοχή, αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά, όπως γινόταν και στο α' μέρος. Ο Βόλος προσπαθούσε να παίξει στην κόντρα και να βρει κενούς χώρους και στο 59ο λεπτό μπόρεσε να πάρει τα ηνία του παιχνίδια. Ο Ρεγκατέν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μπαρτόλο άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τον Φερνάντες να πλασάρει και να σκοράρει.

Στο 67ο λεπτό ο Απόλλωνας βρήκε δίχτυα με τον Ντάουντα, όμως ήταν εκτεθειμένος, επομένως το γκολ δεν μέτρησε. Στο 71ο λεπτό ο Βόλος είχε καλή στιγμή για να ισοφαρίσει. O Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Απόλλωνας στο 81ο λεπτό έδειξε πως είναι ζωντανός. Ο Βιτλής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ντάουντα σηκώθηκε, πήρε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν εκ νέου προκειμένου να φέρουν "τούμπα" το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν πάρα τις ευκαιρίες των Ντάουντα (84') και του Μπακόγκου (90').

Χωρίς σκορ το α' μέρος

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης της Ριζούπολης έληξε χωρίς κάποιο γκολ. Περισσότερο απειλητικός ήταν ο Βόλος, ο οποίος είχε καλές στιγμές με σουτ Ρεγκατέν στο 11ο λεπτό που έφυγε άουτ, έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, όπως και του Φαν Βερτ στο 13'.

Οι Θεσσαλοί πίεζαν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο τον Απόλλωνα, προσπαθούσαν να του χαλάσουν την κυκλοφορία της μπάλας και να χτυπήσουν την ανοιχτή άμυνα των γηπεδούχων. Η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπαθούσε να δημιουργήσει κυρίως με τον Ντεντάκη, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη φάση. Την πρώτη τελική έκανε στο 42', με προσπάθεια του Ντάουντα που έφυγε αρκετά άουτ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: