Ώρα για χαλάρωση: Το ιδανικό νησί για διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου! – Ζώδια

April 12, 2022

Κάθε ζώδιο έχει τις προτιμήσεις του όταν πηγαίνει διακοπές και όλοι μας θέλουμε να περνάμε τις μέρες των διακοπών όπως ακριβώς έχουμε στο μυαλό μας. Ποιο είναι το ιδανικό νησί για κάθε ζώδιο; Διάβασε παρακάτω τη λίστα με όλα τα ζώδια!



Δείτε επίσης: Αυτό είναι το ελληνικό νησί που δεν έχει καθόλου φίδια!

Survivor spoiler 12/04: Βόμβα! Ζήτησε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 12/04: Βόμβα! Ζήτησε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Κριός

Η ηρεμία που σου προσφέρει η Αντίπαρος είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο νησί είναι δίπλα στην Πάρο και αυτό το γεγονός σου αρέσει ιδιαίτερα. Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι θέλεις να περάσει ξεκούραστες διακοπές αλλά θέλεις να έχεις και τη δυνατότητα να πεταχτείς για μια πιο έντονη βραδιά στην Πάρο.

Ταύρος

Διακοπές για εσένα σημαίνουν απόλυτη ηρεμία, λίγος κόσμος και τιρκουάζ νερά. Η Αστυπάλαια σου προσφέρει όλα όσα θέλεις και γι’ αυτό αν κλείσεις εισιτήρια για αυτό το νησί θα περάσεις…μούρλια.

αστυπάλαια
Αστυπάλαια

Δίδυμος

Σου αρέσουν τα μεγάλα νησιά που προσφέρουν πολλές εμπειρίες. Η Ρόδος και η Σάμος είναι μέρη που θα ήθελες να εξερευνήσεις.

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

Καρκίνος

Η όμορφη Θάσος θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι. Ωραίες παραλίες, ηρεμία και ξεκούραστες διακοπές χωρίς πολλή φασαρία.

θάσος
Θάσος

Λέων

Είσαι party animal και γι’ αυτό καλό θα ήταν να κατευθυνθείς προς Ζάκυνθο. Η αδυναμία σου για τις όμορφες παραλίες θα ικανοποιηθεί και ταυτόχρονα θα απολαύσεις την πολυκοσμία που τόσο πολύ σου αρέσει.

Παρθένος

Δεν συμβιβάζεσαι ποτέ με κοσμοπολίτικα νησιά και πυκνοκατοικημένους προορισμούς. Θέλεις να πας διακοπές στα anti- popular νησάκια της χώρας μας. Το Καστελόριζο είναι ένα νησί που αξίζει να επισκεφτείς αυτό το Καλοκαίρι.

Ζυγός

Το θέλεις το πανηγύρι σου και αγαπάς και τις όμορφες παραλίες. Ιδανικός προορισμός για εσένα είναι η Ικαρία.

ικαρία
Ικαρία

Σκορπιός

Στις διακοπές θέλεις να έχεις πολλές επιλογές για έξοδο και πολύ καλό φαγητό. Η Νάξος είναι ο τέλειος προορισμός για εσένα.

Τοξότης

Ψάχνεις να βρεις το διαμάντι που κανείς ακόμα δεν έχει ανακαλύψει. Η Σαμοθράκη είναι ένα νησί που αξίζει να επισκεφτείς.

Σαμοθράκη
Σαμοθράκη

Αιγόκερως

Το καταπράσινο τοπίο της Λευκάδας, τα τιρκουάζ νερά, η όμορφη χώρα θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου φέτος το καλοκαίρι.

Υδροχόος

Θέλεις ένα ιδιαίτερο νησί με ιδιαίτερο κόσμο και αυτό είναι η Φολέγανδρος.

φολέγανδρος
Φολέγανδρος

Ιχθύες

Η όμορφη Κως είναι αυτό το νησί που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: