Survivor 5: "Σφαγή" στο συμβούλιο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Ζήτησε να αποχωρήσει – Survivor

April 12, 2022

Οι εντάσεις δεν έχουν όπως φαίνεται τέλος στο αποψινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να μην έχει σταματήσει στιγμή να τσακώνεται με τους συμπαίκτες του.



Ο Γιώργος Λιανός αρχικά τον ρώτησε αν πιστεύει πως συμβάλλει στην ομάδα, με εκείνον να υποστηρίζει πως βοηθάει πολύ και πως συνεχώς δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους Μπλε. Αυτό φυσικά εξόργισε την ομάδα, με τον Τάκη και τον Σπύρο να αποκαλύπτουν μπροστά σε όλους πως ο Κωνσταντίνος είπε κλέφτη τον Άρη και πως όλη μέρα ξέρει απλά να κάνει ηλιοθεραπεία.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Μάλιστα, ζήτησαν από τους Κόκκινους που έχασαν την αποψινή ασυλία να βγάλουν στον τάκο δυνατούς παίκτες, προκειμένου να φύγει ο Κωνσταντίνος.

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο Εμμανουήλ σηκώθηκε και έφυγε από το Συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να του ζητά να επιστρέψει, κάτι που έκανε αμέσως.

Άγριος καυγάδες Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τους Μπλε στο Survivor 5

Χαμός στο διαδίκτυο με βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ – Είχε κυκλοφορήσει πριν μπει στο Survivor 5

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να μην είναι στο Survivor 5 όσους μήνες είναι οι συμπαίκτες του, ωστόσο έχει συζητηθεί περισσότερο από όλους από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι. Έχει τσακωθεί με όλους, στα αγωνίσματα δεν είναι καλός, ενώ κατάφερε να διώξει μέχρι και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, από πάντα είχε αυτό τον εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει και μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Καθημερινά έκανε διάφορες αναρτήσεις με τους διαδικτυακούς του φίλους να του σχολιάσουν σε κάθε βίντεο και φωτογραφία.

Ένα βίντεο ωστόσο που είχε αναρτήσει τον Μάρτιο του 2021 είχε κάνει χαμό. Της μόδας τότε ήταν τα βίντεο που με μια εφαρμογή μπορούσες να βάλεις το πρόσωπο σου σε όποιο σώμα ήθελες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λοιπόν είχε επιλέξει να το βάλει σε μοντέλα του Hollywood και τα σχόλια είχαν πάρει “φωτιά”. Άλλα ήταν αποθεωτικά άλλα όμως άκρως χυδαία.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinosemmanouil_Ofc (@konstantinosemmanouil_official)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: