Πυροσβέστης Ήρωας Αρνείται Να Εγκαταλείψει Και Σώζει Μικρό Σκυλάκι Σε Φλεγόμενο Σπίτι

April 12, 2022

Πυροσβέστης Ήρωας Αρνείται Να Εγκαταλείψει Και Σώζει Μικρό Σκυλάκι Σε Φλεγόμενο Σπίτι



Πυροσβέστης Ήρωας Αρνείται Να Εγκαταλείψει Και Σώζει Μικρό Σκυλάκι Σε Φλεγόμενο Σπίτι



Όπως έχουμε ξαναπεί υπάρχουν άνθρωποι και Άνθρωποι με το Άλφα κεφαλαίο. Ένας από αυτούς είναι και ο ήρωας της ιστορίας μας, ο πυροσβέστης Andrew Klein στην Καλιφόρνια που δεν δίστασε να θέσει σε κίνδυνο την ζωή του για να σώσει έναν μικρό σκυλάκο από φλεγόμενο σπίτι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ξέσπασε φωτιά στην πολυκατοικία όπου μένει ο Μάρλεϊ με τη μαμά του, παγιδεύοντας το σκυλάκι μέσα. Ο Billy Fernando, ένας φωτογράφος πορτρέτων, έτυχε να περνάει όταν είδε πυροσβέστες να σπεύδουν στην φλεγόμενη κατασκευή, οπότε αποφάσισε να τραβήξει για να τους παρακολουθήσει να δουλεύουν.

Τότε είδε μια ζωή να σώθηκε.

«Καθώς στεκόμουν έξω, είδα τον πυροσβέστη, τον κύριο Κλάιν, να τρέχει προς το γρασίδι δίπλα στο πεζοδρόμιο κουβαλώντας κάτι», είπε ο Φερνάντο στο The Dodo. «Δεν ήξερα τι ήταν στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν ένα κατοικίδιο που είχε παγιδευτεί στη φωτιά. Ο σκύλος ήταν αναίσθητος, χωλός και δεν κινούνταν καθόλου.”

Ο Κλάιν έμεινε στο πλευρό του σκύλου και άρχισε να δουλεύει.

Αφού αρχικά προσπάθησε να αναζωογονηθεί ο σκύλος χρησιμοποιώντας μια μάσκα οξυγόνου, προφανώς έγινε σαφές ότι χρειάζονταν πιο δραστικά μέτρα.

“Μόλις ένα λεπτό μετά, άρχισε να κάνει CPR στο κατοικίδιο χωρίς κανένα δισταγμό.” Ο Fernando είπε, προσθέτοντας: «Ήταν μια στιγμή που προκάλεσε δέος». ζωή.

«Το έβλεπε με τρόμο», είπε ο Φερνάντο. «Φοβόταν ότι ο σκύλος δεν θα τα κατάφερνε».

Ο Κλάιν, αν και εμφανώς εξαντλημένος, αρνήθηκε να τα παρατήσει. )

Παραδόξως, περίπου 20 λεπτά μετά τις προσπάθειές του, το άλλοτε άψυχο σκυλί άρχισε σιγά-σιγά να ανακατεύεται. Ο ιδιοκτήτης του Marley δεν ήταν ο μόνος που ανέπνευσε έναν τεράστιο αναστεναγμό ανακούφισης.

«Είναι σαν να σηκώθηκε το μεγάλο βάρος από το στήθος μου. Ήμουν κυριευμένος από χαρά και δάκρυα», είπε ο Φερνάντο. «Είδα μάρτυρας του σκύλου να ξαναζωντανεύει». φαινόταν να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

«Ο ιδιοκτήτης δάκρυσε. Όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με το τέλος. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις προσπάθειες που έκανε ο Andrew Klein από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Santa Monica», είπε ο Fernando. «Οι πυροσβέστες ήταν πάντα πρότυπο για μένα και τους θαυμάζω βαθιά για αυτό που κάνουν για την κοινότητα. Το να μπορώ να δω αυτή τη στιγμή ήταν πραγματικά ένα προνόμιο!»

Ενώ όλα αυτά μπορεί να είναι σε μια μέρα δουλειά για τον Klein, και άλλοι πρώτοι ανταποκριτές που σώζουν ζωές για τα προς το ζην, η αφοσίωσή του στο μικρό σκυλάκι δεν θα ξεχαστεί σύντομα.

Στην πραγματικότητα, ο Μάρλεϋ πρόσφατα ευχαριστούσε προσωπικά τον ήρωά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: