Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κανάκης: Η Χριστίνα Μουστάκα 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της είναι μία άλλη

April 10, 2022

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κανάκης: Η Χριστίνα Μουστάκα 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της είναι μία άλλη

Τη Χριστίνα Μουστάκα γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια, όταν συμμετείχε στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα“, στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη.

Η μελαχρινή καλλονή, έδινε πάντα μια διαφορετική νότα στους “Ράδιο Αρβύλα“, τόσο με την παρουσία της, όσο και με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

Η εμφάνιση της στην εκπομπή, έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να έχει τους δέκτες του πάντα στον ΑΝΤ1, αρχικά τα απογεύματα και στη συνέχεια τα βράδια.

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Χριστίνας Μουστάκα

Εκτός από την τηλεοπτική της εμφάνιση, υπήρξαν και οι φωτογραφήσεις στα περιοδικά, με τη Χριστίνα Μουστάκα να τολμάει να τα δείξει όλα, πάντα με καλλιτεχνικό και καλαίσθητο τρόπο.

Μάλιστα, σε μια από αυτές, μπήκε στη ντουζιέρα ολόγυμνη, με το τηλέφωνο στο χέρι και τη βρύση ανοιχτή.

Τι κάνει η Χριστίνα Μουστάκα σήμερα

Από τότε μέχρι σήμερα, το μελαχρινό κορίτσι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει αποκτήσει έναν γιο, ενώ είναι εμφανής η αλλαγή στην εμφάνισή της.

Πλέον, βρίσκεται μακριά από την τηλεόραση και προκαλεί χαμό με κάθε δημοσίευση που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια, καθώς διατηρεί εταιρία ρούχων, ενώ ασχολείται και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παραμένει κούκλα.

Χριστίνα Μουστάκα "Ράδιο Αρβύλα"

Χριστίνα Μουστάκα "Ράδιο Αρβύλα"


Πηγή

Διαβάστε επίσης: