Με 9 Λέξεις Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «Καταδικάζει» Τον Μάνο Δασκαλάκη Μετά Την Επίσκεψη Στην Ανακρίτρια!

April 8, 2022

Με 9 Λέξεις Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «Καταδικάζει» Τον Μάνο Δασκαλάκη Μετά Την Επίσκεψη Στην Ανακρίτρια!Με 9 Λέξεις Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «Καταδικάζει» Τον Μάνο Δασκαλάκη Μετά Την Επίσκεψη Στην Ανακρίτρια!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας και…δίκασε τον Μάνο Δασκαλάκη για την εμφάνιση του στην Ανακρίτρια.Σχολιάζοντας μάλιστα τη χθεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο για τον τρόπο που επέλεξε να ντυθεί όσο και για το πώς μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο.

Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: