Έμεινε χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό – Νέο ακατάλληλο πλάνο του Survivor 5 με πρωταγωνίστρια τη Ναυσικά – Survivor

April 6, 2022

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του Survivor 5 και όπως είναι επόμενο, πολλά από τα πλάνα στην παραλία είναι αφιερωμένα σε εκείνη και στις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει κάτω από τον ήλιο.



Άλλωστε ότι από την αρχή του παιχνιδιού, είχε γίνει γνωστό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε δώσει εντολή στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, για να κάνουν καλά πλάνα στη Ναυσικά (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 6/4: Θα γίνει της τρελής! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Αυτή φυσικά δεν είναι και η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης του ριάλιτι επιβίωσης επιλέγει να κάνει ένα κάπως πιο αποκαλυπτικό πλάνο σε μία από τις παίκτριες από τις ώρες που περνούν στην παραλία, αν και συνήθως στα πλάνα αυτά πρωταγωνιστούν η Σοφιάννα (δείτε εδώ το πλάνο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου) και η Ευρυδίκη.

Τα «απαγορευμένα» πλάνα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

Τα ακατάλληλα στιγμιότυπα του Μάρκου Σεφερλή και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor 5. Από την πρώτη μέρα της συμμετοχής της στο παιχνίδι έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ η αλήθεια είναι πως ανά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 5, η Ναυσικά κατά τη διάρκεια ενός καυγά της με τον Σπύρο Μαρτίκα, ανέφερε πως δε θα δεχθεί κανένα σεξιστικό σχόλιο, ενώ μίλησε και για την καριέρα που έχει χτίσει μέσα στα χρόνια (δείτε εδώ το πρωτοφανές ξέσπασμά της).

Επειδή όμως το Twitter είναι δαιμόνιο και δεν συγχωρεί, έψαξε και βρήκε μερικά στιγμιότυπα που εκθέτουν την Ναυσικά, από μία παράστασή της στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Η αλήθεια είναι πως τα πλάνα δεν είναι καθόλου κολακευτικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: