Ταξίδι Για Καλύτερη Ζωή: 11 Σκύλοι Και Ένας Άστεγος Άνδρας Ταξιδεύουν 2.000 Μίλια

April 6, 2022

Ταξίδι Για Καλύτερη Ζωή: 11 Σκύλοι Και Ένας Άστεγος Άνδρας Ταξιδεύουν 2.000 Μίλια



Ταξίδι Για Καλύτερη Ζωή: 11 Σκύλοι Και Ένας Άστεγος Άνδρας Ταξιδεύουν 2.000 Μίλια

Άστεγος: Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η ιστορία του Steve είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Ένας άστεγος άνθρωπος που βάζει ως προτεραιότητα την οικογένεια του, τα 11 αδέσποτα σκυλιά του.



Υπάρχουν πάνω από 70 εκατομμύρια αδέσποτα ζώα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είτε από την εγκατάλειψη, την κακοποίηση ή την απώλεια, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται… και αυτά τα ζώα καταλήγουν να ζουν μια σύντομη και λυπηρή ζωή.

Ο Στιβ και τα σκυλιά του

Ο Steve και τα 11 σκυλιά του ήταν μαζί σε δύσκολες στιγμές, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να τα αφήσει πίσω ούτε να τα δώσει. Τους κράτησε όσο τον κράτησαν. Ήταν η οικογένειά του και τους αγαπούσε με όλη του την καρδιά.

Αλλά ένας Καλιφορνέζος κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει τη διαφορά.

Ένας άστεγος άντρας με το όνομα Steve πήρε 11 σκυλιά –αυτό που αποκαλεί «οικογένειά του» και αποφάσισε να μετακινηθεί σε όλη τη χώρα για μια καλύτερη ζωή. Ξεκίνησε ένα ταξίδι 2.000 μιλίων με μόνο ένα ποδήλατο, ένα καλάθι αγορών από σούπερ μάρκετ και τα 11 ζώα του.

Η απόφαση του Steve

Ο Steve και η μοναδική του οικογένεια ήθελαν να πάνε από το Λος Άντζελες στην Ιντιάνα, για να βρουν ένα μέρος που θα μπορούσαν να καλέσουν σπίτι.

Όταν αποφάσισε να φύγει από την Καλιφόρνια, ο Steve ήξερε ότι δεν μπορούσε να αφήσει κανέναν από τους φίλους του πίσω. Παίρνει αδέσποτα σκυλιά από το 2001 – παρά το ότι δεν έχει δικό του σπίτι – και έχει βοηθήσει πάνω από 50 σκυλιά να βρουν μια οικογένεια για να τους αγαπήσουν και να τους φροντίσουν.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του προς την Ιντιάνα, οι άνθρωποι τον πρόσεξαν. Ήταν προφανές πόσο αγαπούσε ο Steve τους γούνινους φίλους του, και οι άνθρωποι θέλησαν να τον βοηθήσουν – να τους βρούνε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου φιλικό προς τα κατοικίδια, ποιοτική τροφή για σκύλους και ακόμη να κάνουν μπάνιο τα σκυλάκια!

Η απάντηση της Kelley σε…περίεργα σχόλια

Σύμφωνα με την ιστορία του Steve που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από την Kelley Seaton , υπήρχαν πολλά σχόλια σχετικά με τη διαφωνία με το σχέδιό τους να παρέχουν βοήθεια στον Steve και την οικογένειά του που είναι οι σκύλοι του. Για αυτούς, είναι καλύτερο να σώσετε τα σκυλιά και να τους δώσετε ένα καλύτερο σπίτι, στο οποίο η Kelley απάντησε:

Η απομάκρυνση αυτών των ζώων από τον κηδεμόνα τους, έναν κηδεμόνα που προφανώς τα αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και που είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει τα πάντα για τον εαυτό του, προκειμένου να έχουν αυτό που χρειάζονται, όχι μόνο θα τους επηρέαζε αρνητικά αλλά θα επηρέαζε και αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ολόκληρη η ζωή του, και είναι δικοί του. Δεν δικαιολογεί κάθε κατάσταση στη «διάσωση» την αυτόματη απομάκρυνση των ζώων. Θα υπάρξουν επίσης περιπτώσεις όπου «διάσωση» σημαίνει επίσης βοήθεια στους κηδεμόνες να είναι σε θέση να διατηρούν τα ζώα τους. «

Δεν θα ήταν θλιβερό να απομακρύνουμε την οικογένεια του Steve από αυτόν μόνο και μόνο επειδή είναι άστεγος;

Οι υποστηρικτές του Steve

Με αυτό, η Alicia και όλοι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο ταξίδι του Steve έκαναν το καλύτερο δυνατό για να υποστηρίξουν το απλό όνειρο αυτού του άνδρα – να είναι με τα σκυλιά του.

Η Alicia Erdington του καταφυγίου ζώων του Δυτικού Μέμφις είχε ζητήσει από τον πατέρα της να δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για τον Steve που θα παρείχε καταλύματα και φαγητό για τον άνδρα με την μεγάλη καρδιά και τους φίλους του.

O άνδρας που βοήθησε τον Steve

Τότε τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Ο Steve γνώρισε τον Kelley Seaton –ένα άνδρα από το Τενεσί– που προσφέρθηκε να οδηγήσει τη μοναδική οικογένεια μέχρι την Ιντιάνα, δωρεάν.

Όταν έφτασαν επιτέλους στον προορισμό τους, η σελίδα GoFundMe του Steve είχε συγκεντρώσει πάνω από 25.000 δολάρια! Πάνω από όλα, ένας τοπικός κατασκευαστής δώρισε ένα ρυμουλκούμενο όχημα στην οικογένεια. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Steve και οι φίλοι του θα έχουν ένα σπίτι μετά από 14 χρόνια.

Τα λεφτά από το GoFundMe

Ο Steve ελπίζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του crowdfunding για να αγοράσει ένα μικρό κομμάτι γης και να ζήσει τις μέρες του με τη μικρή του οικογένεια.

Με όλες τις δωρεές, κατάφερε να δώσει σε κάθε ένα από τα σκυλιά του την ιατρική περίθαλψη που χρειαζόταν ΚΑΙ το δικό τους κρεβάτι!

Τώρα, είναι σε θέση να ζήσει μια διαφορετική ζωή από ό, τι ζούσε για τόσο καιρό. Είχε κυριολεκτικά ένα καλό τέλος που οι άνθρωποι βλέπουν μόνο σε ταινίες – ζώντας την καλύτερη ζωή του με τα σκυλιά του.

Τι υπέροχο τέλος στο ταξίδι αυτού του άνδρα! Μας διδάσκει τόσα πολλά μαθήματα ζωής και ότι πρέπει πάντα να μαθαίνουμε να αγαπάμε άνευ όρων. Αυτά τα σκυλιά δεν ενδιαφερόταν αν ο Steve ήταν άστεγος επειδή ήταν οικογένεια.

Για τους ανθρώπους που δώρισαν, εκείνους που βοήθησαν τον Steve και τα σκυλιά του, είναι φοβερό να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται για να βοηθήσουν έναν άντρα που θέλει μόνο να είναι με την οικογένειά του. Πραγματικά, ήταν ένα χαρούμενο τέλος για όλους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: