Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας; – Survivor

April 6, 2022

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο αποψινό 5/4 επεισόδιο του Survivor 5 Μπλε και Κόκκινοι, οι οποίοι έπαιξαν με νύχια και με δόντια προκειμένου να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως ήταν λογικό, και οι 2 ομάδες συγκινήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.



Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με τους Μπλε να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 5/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Η νίκη των Μπλε στο Survivor 5

Η απόφαση του Ατζούν που θα φέρει ομαδικές αποχωρήσεις

Εσείς που παρακολουθείτε συστηματικά Survivor όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζετε πως πίσω από τις κάμερες γίνονται πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπουμε μπροστά από αυτές. Όταν κλείνουν οι κάμερες οι παίκτες έχουν περισσότερη επικοινωνία με την παραγωγή ενώ μπορούν να επικοινωνούν και μεταξύ τους οι δυο αντίπαλες ομάδες.

Αυτά λοιπόν που δεν μαθαίνονται εμείς τα γνωρίζουμε και ένα από αυτά θα σας τα μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr.

Όπως με πληροφόρησε πηγή μου από την εξωτική χώρα, επικρατεί χαμός ανάμεσα στους παίκτες κυρίως τους παλιούς και την παραγωγή του Survivor, με αποτέλεσμα να έχει ενημερωθεί και ο Ατζούν με σκοπό να λυθεί η κατάσταση.

Αρχικά φάνηκε περίεργο στους παλιούς παίκτες η είσοδος των νέων μελών που έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα και αυτό γιατί εκεί που βλέπουν τις ομάδες να μικραίνουν με τις αποχωρήσεις, τώρα είναι λες και το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή. Το γεγονός αυτό λοιπόν τους έχει παραξενέψει!

Φοβούνται μήπως γίνει όπως και πέρσι! Δηλαδή μην πάρει παράταση το παιχνίδι και ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Να θυμίσουμε πως για αυτό τον λόγο είχε αποχωρήσει ο Τζέιμς Καφετζής πέρσι.

Ήδη λοιπόν ορισμένοι παίκτες έχουν απευθυνθεί στην παραγωγή και τους έχουν πει αν συμβεί αυτό θα αποχωρήσουν ομαδικός όσοι δεν θέλουν να κάτσουν παραπάνω, ενώ θα πάνε και δικαστικώς το θέμα, καθώς μην ξεχνάμε πως όπως έχει ακουστεί δεν μπορεί κανείς να φύγει αν δεν υπάρχει λόγος υγείας ή πολύς σοβαρός οικογενειακός.

Διαβάστε επίσης: