Αλλάζει Το Σενάριο Η Αδερφή Πισπιρίγκου: Για τι Κατηγορεί Το Μάνο Δασκαλάκη και Το Μυστήριο της Κεταμίνης

April 6, 2022

Αλλάζει Το Σενάριο Η Αδερφή Πισπιρίγκου: Για τι Κατηγορεί Το Μάνο Δασκαλάκη και Το Μυστήριο της Κεταμίνης



Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μίλησε τη Δευτέρα για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, σημειώνοντας ότι «πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά». Μάλιστα, υποστήριξε ότι έχει στα χέρια της το πληρεξούσιο που είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη.



Ειδικότερα, ενώ η αδερφή της απολογείται στα δικαστήρια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε ότι «πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας». Επίσης, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας πως από την οικογένεια «κανένας δεν φοβάται κάτι».

Οι φήμες για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Η γυναίκα ήταν άπληστη. Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε αδέρφια κλπ. Μία κολλητή της φίλη είχε πει στα παιδιά (σ.σ. Ρούλα και Μάνο) πως δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της, τα πάντα» είπε η αδερφή της Ρούλας μιλώντας για την υπόθεση.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως «το πληρεξούσιο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή».

«Δεν θα έκανε το κακό για να φέρει τον Μάνο πίσω»
Η αδερφή της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι «το σενάριο να δολοφόνησε η μητέρα τα παιδιά προκειμένου να φέρει τον συζυγό της πίσω δεν στέκει. Με την κοινή λογική, όταν ένα ζευγάρι χωρίζει τα μέσα επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν η Ρούλα ήθελε να έχει κοντά της τον Μάνο θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε το κακό για να φέρει τον Μάνο πίσω». Παράλληλα, σχολίασε ότι η Ρούλα ήταν αντίθετη στο να επιστρέψει στο σπίτι ο Μάνος.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχολίασε και τη στάση του πατέρα των παιδιών, ο οποίος θα σταθεί απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου στα δικαστήρια:

«Εμείς σαν οικογένεια θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όλους αυτό μας ενδιαφέρει, δεν ενδιαφέρει μόνο τον Μάνο. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι η Ρούλα θα μπορούσε να είχε κάνει κακό στη Τζωρτζίνα, που για αυτή κατηγορείται. Πρέπει να βρεθεί η αλήθεια όποια και αν είναι, για τα παιδιά. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας».

«Με βάση αυτά που έχουμε δει στηρίζουμε και πιστεύουμε τη Ρούλα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος, όποια και να είναι η απόφαση» υπογράμμισε.

Τι λέει για την κεταμίνη και την «κακοποίηση της Τζωρτζίνας»
Σχετικά με την κεταμίνη -ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα- η Δήμητρα Πισπιρίγκου στάθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό της κατηγορούμενης αδερφής της, λέγοντας ότι ίσως έγινε από «ιατρικό λάθος».

«Δεν νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά, και ειδικά τη Τζωρτζίνα, που ήταν το πιο αγαπητό παιδί σε όλο τον κόσμο. Ίσως από κάποιο λάθος να της χορηγήθηκε η κεταμίνη» δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: