«Γιαγιά σου έχω Στείλει την Καλύτερη παρέα»: Νέα Ανάρτηση Σοκ της Ρούλας μετά το Θάνατο της Μαλένας Βγαίνει στο Φώς

April 5, 2022

«Γιαγιά σου έχω Στείλει την Καλύτερη παρέα»: Νέα Ανάρτηση Σοκ της Ρούλας μετά το Θάνατο της Μαλένας Βγαίνει στο Φώς



Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε μια ακόμη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή της και για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.



Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά «ανέβαζε» πληροφορίες, φωτογραφίες και αφιερώσεις για την οικογένεια της

Το Σάββατο έγινε γνωστό πως λίγο μετά τον θάνατο του μωρού, της 6 μηνών Μαλένας, έκανε μια ανάρτηση που έμοιαζε σα να προανήγγειλε τους θανάτους των παιδιών.

Στη σημερινή εκπομπή του Open παρουσιάστηκε μια ακόμα ανάρτηση της ίδιας μετά το θάνατο της Μαλένας όπου η ίδια δημοσιεύει το μνήμα της γιαγιάς της και το συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα… Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς… ».

Η 33χρονη θα απολογηθεί για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά τη δίωξη που της ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: