Αγλαΐα Λάτσιου: Η "άγνωστη" αδερφή του Γιάννη Λάτσιου και οι σπάνιες φωτογραφίες της

April 3, 2022

Αγλαΐα Λάτσιου: Η "άγνωστη" αδερφή του Γιάννη Λάτσιου και οι σπάνιες φωτογραφίες της


διαφ.
Ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στο πλάι της αδερφής του, Αγλαΐας για να γιορτάσουν όλοι μαζί για τα γενέθλιά της.Συγκεκριμένα η «σιδηρά κυρία» των παραγωγών, Αγλαΐα Λάτσ...
διαφ.
Ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στο πλάι της αδερφής του, Αγλαΐας για να γιορτάσουν όλοι μαζί για τα γενέθλιά της.Συγκεκριμένα η «σιδηρά κυρία» των παραγωγών, Αγλαΐα Λάτσ...Ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στο πλάι της αδερφής του, Αγλαΐας για να γιορτάσουν όλοι μαζί για τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα η «σιδηρά κυρία» των παραγωγών, Αγλαΐα Λάτσιου, γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς και ο νέος πρόεδρος του Open ανέβασε δύο stories από τη στιγμή που εμφανίζεται η τούρτα της.

Τόσο ο Γιάννης Λάτσιος, όσο κα η αδερφή του έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής σημαντική πορεία στο χώρο των media. Τα δύο αδέρφια, όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάνουν μαζί κοινές διακοπές, αλλά και με τη μητέρα τους στην Κορινθία.

Όπως βλέπουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες, αδερφή του Γιάννη Λάτσιου, είναι ιδιαίτερη κομψή, ενώ μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γιάννης Λάτσιος αδερφή

Γιάννης Λάτσιος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: