Σε πελάγη ευτυχίας ο Κρατερός Κατσούλης: Άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή του

April 3, 2022

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κρατερός Κατσούλης: Άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή του





Σε νέα τηλεοπτική παραγωγή μεγάλου βεληνεκούς θα συμμετέχει ο Κρατερός Κατσούλης καθώς όπως ανακοινώθηκε θα είναι στο «Έτερος Εγώ».

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή του ηθοποιού και παρουσιαστή Κρατερού Κατσούλη, καθώς θα “εισβάλλει” στον νέο κύκλο της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς “Έτερος Εγώ” έχοντας μάλιστα καθοριστικό ρόλο στην πλοκή της.

Το Έτερος Εγώ είναι ελληνική κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια.

Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ταινία, οδήγησε στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αστυνομικής σειράς με την ίδια ονομασία που ξεκίνησε να μεταδίδεται, αρχικά από τους δείκτες του καναλιού της Cosmote Tv, και εν συνεχεία ο πρώτος μόνο κύκλος στο κανάλι Star Channel.

Και αφού το δραματικό θρίλερ πήρε το πράσινο φως από την Cosmote Tv, ανακοινώθηκαν και οι νέες εντάξεις ηθοποιών. Ο Γιάννης Μπέζος, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν και αυτά στο «Έτερος εγώ» και μάλιστα σε ρόλους- έκπληξη!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: