Δεν τη λένε Άντζελα Δημητρίου: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της τραγουδίστριας – Gossip

April 2, 2022

Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια κορυφαία τραγουδίστρια, με πολύ μεγάλη ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο, αλλά και αρκετές λεπτομέρειες ενδιαφέρουσες για την προσωπική της ζωή.Η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού γεννήθηκε στο Περιστέρι στις 18 Αυγούστου 1954, με την ίδια να είναι μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τους 3.800.000 παγκοσμίως.

Survivor spoiler 02/04: «Θα συνεχίσεις με το υφάκι αν σου σπάσω τα δόντια;» - «Πλακώθηκαν» στην παραλία Τάκης και Μαρτίκας!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 02/04: «Θα συνεχίσεις με το υφάκι αν σου σπάσω τα δόντια;» - «Πλακώθηκαν» στην παραλία Τάκης και Μαρτίκας!

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η αρχή στο τραγούδι με άλλο όνομα

Η έλλειψη χρηματικών πόρων αξίζει να σημειωθεί, ότι την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία με αποτέλεσμα να μη τελειώσει ποτέ το σχολείο αποφοιτώντας μόνο από το δημοτικό.

Στη συνέχεια βρήκε το δρόμο της στο τραγούδι, αλλάζοντας όνομα. Συγκεκριμένα, το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη, με γονείς τον Δημήτρη Κιουρτσή και την Ελένη Στέρπη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: