«Σκέφτηκα να αυτoκτovήσω»: Η Έλενα Κρεμλίδου για τις πολύ προσωπικές στιγμές της που διέρρευσαν στο ίντερνετ

April 2, 2022

«Σκέφτηκα να αυτoκτovήσω»: Η Έλενα Κρεμλίδου για τις πολύ προσωπικές στιγμές της που διέρρευσαν στο ίντερνετ

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές, που πέρασε, όταν διέρρευσαν προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά και για την σχέση που διατηρεί με την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα η γνωστή influncer μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Η ίδια εξομολογήθηκε: «Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα».

Έλενα Κρεμλίδου: Τι δήλωσε για την οικογένειά της

Σε άλλο σημείο, η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: «Με κάλεσαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό. Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες».

Τέλος, για τη στήριξη από την οικογένειά της η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: «Η οικογένειά μου πάντα με στηρίζει, πόσω μάλλον τώρα. Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση. Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: