Αγγελική Νικολούλη: Η απόφαση του Mega για το «Φως στο Τούνελ» μετά την σύλληψη της Πισπιρίγκου

March 31, 2022

Αγγελική Νικολούλη: Η απόφαση του Mega για το «Φως στο Τούνελ» μετά την σύλληψη της Πισπιρίγκου

Με την υπόθεση της Πάτρας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο 24ωρο με την σύλληψη της 33χρονης, το ενδιαφέρον των πολιτών μονοπώλησε η έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» από την Αγγελική Νικολούλη.

Η εκπομπή τις τελευταίες βδομάδες έφερε στο «φως» σημαντικές μαρτυρίες και στοιχεία για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών, με την Αγγελική Νικολούλη να είναι εκείνη που αποκάλυψε στον αέρα συγκλονισμένη πως κάποιο «παιδί μιλά από τον τάφο του».

Μάλιστα, από τα τρέιλερ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει για αύριο, αναμένεται η πιο σοκαριστική εκπομπή της χρονιάς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

View this post on Instagram

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Αγγελική Νικολούλη: Η συμφωνία που επιλέγει να κάνει με τα κανάλια και η επιθυμία του Mega

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το vandas’ blog από το youweekly το κανάλι του Mega, λόγω της απήχησης που είχε η εκπομπή τις τελευταίες βδομάδες, φαίνεται πως δεν θέλει να χάσει την παρουσιάστρια από το δυναμικό του και πως όταν ολοκληρωθεί η υπόθεση της Πάτρας θα επισπεύσει τις διαδικασίες για ανανέωση συμβολαίου.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του vandas’ blog στο youweekly, πως η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει μονοετή συμβόλαια με τους σταθμούς χρόνια τώρα, καθώς δεν θέλει να δεσμεύεται, ανεξάρτητα από το γεγονός που παραμένει σταθερές στις επιλογές της.

Πλέον αναμένεται να δούμε πως θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της δημοσιογράφου μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: