Πάτρα: Η απάντηση της εταιρίας που εργάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης – Τι τους είπε και τι ισχύει με τη φαρμακευτική

March 31, 2022

Πάτρα: Η απάντηση της εταιρίας που εργάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης – Τι τους είπε και τι ισχύει με τη φαρμακευτική

Μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της 33χρονης μητέρας, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως σήμερα δεν μετέβη στην εργασία του.

«Δεν θα έρθω τις επόμενες ημέρες για δουλειά», φαίνεται να είπε ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών στους υπεύθυνους της εταιρίας ταχυμεταφορών στην Πάτρα που δουλεύει τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τα χθεσινά γεγονότα που σημειώθηκαν το απόγευμα και με την κατηγορία που είναι αντιμέτωπη η 33χρονη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, οι υπεύθυνοι της εταιρίας που εργάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης τηλεφωνικά επικοινώνησαν μαζί του.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι δηλώνει υπεύθυνος της εταιρείας που εργάζεται ο πατέρας των τριών παιδιών

«Μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά στην εταιρεία μας. Ήταν οδηγός. Χθες το βράδυ μιλήσαμε με τον άνθρωπο, τον καλέσαμε εμείς γιατί έγινε αυτό το συγκλονιστικό που μάθαμε και έπρεπε να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Μας είπε ότι δεν θα έρθει τις επόμενες μέρες για δουλειά και έκτοτε δεν έχουμε κάποια επικοινωνία μαζί του», αναφέρει στο newsit.gr ένα από τους υπεύθυνους της εταιρείας ταχυμεταφορών.

«Έκανε δρομολόγια από Πάτρα προς Αθήνα και το αντίστροφο και παρέδιδε δέματα για διάφορες εμπορικές εταιρείες. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανταλλακτικών αλλά και με τρεις φαρμακευτικές. Ο Μάνος δεν ήταν στο τομέα με τις μεταφορές των φαρμακευτικών εταιριών. Εμείς με τον άνθρωπο είχαμε μία συνεργασία περίπου δυόμιση χρόνια, στην δουλειά του ήταν άψογος, ένας νέος άνθρωπος. Από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε είναι τραγικό. Τι μπορούμε να πούμε εμείς τώρα», καταλήγει ο υπεύθυνος της εταιρίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: