Μικρότερός της και γεμάτος τατουάζ: Ο κούκλος ζωγράφος που είχε σχέση η Μπακοδήμου και ο χωρισμός

March 31, 2022

Μικρότερός της και γεμάτος τατουάζ: Ο κούκλος ζωγράφος που είχε σχέση η Μπακοδήμου και ο χωρισμός

Η Μαρία Μπακοδήμου κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό εκτός από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, λίγοι γνωρίζουν τη σχέση της με γνωστό ζωγράφο.

Μπορεί να έχει πει σχεδόν τα πάντα σχετικά με το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου, με τον οποίο, άλλωστε, διατηρεί άριστες σχέσεις, αλλά τίποτα για τους συντρόφους της.

Ωστόσο, μία από τις σπάνιες φορές που ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν στη σχέση της με γνωστό ζωγράφο, με τον οποίο, όμως, χώρισε το 2017. Ήταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά χώρισαν φιλικά, ενώ συνεχίστηκε η συνεργασία τους.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο άνδρας αυτός δεν είναι άλλος από τον Τίμο Λειβαδίτη, ζωγράφο, που γεννήθηκε το 1968 και είναι τρία χρόνια μικρότερος από την παρουσιάστρια.

Για ποιο λόγο χώρισε η Μαρία Μπακοδήμου με τον Τίμο Λειβαδίτη

Όπως είχε υπογραμμίσει η Μαρία Μπακοδήμου «η αλήθεια είναι ότι είμαστε μαζί, συνεργαζόμαστε… Έχω χωρίσει, δεν λειτουργούσε η σχέση μας. Όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, περνάς καλά, είναι φίλος σου, τον εκτιμάς, τον θαυμάζεις, τι θα πεις; Χώρισα κι έξω από τη ζωή μου; Δεν γίνεται να το κάνω αυτό, θα μου λείψει εμένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγάλεις από τη ζωή σου έναν άνθρωπο καλό».

Και συμπληρώνει “ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί”.

Συγκρίνοντας τη σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη με τις υπόλοιπες, η Μαρία Μπακοδήμου κατέληξε “όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια”.

Μαρία Μπακοδήμου και Τίμος Λειβαδίτης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: