Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Όταν ξυπνάω και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ. Δεν είμαι ο Τζον Τζον»

March 28, 2022

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Όταν ξυπνάω και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ. Δεν είμαι ο Τζον Τζον»

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τι λες τώρα», αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, ενώ σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα των πρωινών εκπομπών.

Για την απουσία της από την τηλεόραση, υπογράμμισε «οι συγκυρίες θέλεις, δεν ήταν να γίνει κάτι, δεν ξέρω. Δεν νομίζω να τους λείπω κιόλας. Αν έλειπα σε κάποιον, θα με είχαν προσεγγίσει».

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη σχολιάζει τ τηλεοπτικά πρόσωπα

Όσον αφορά τις παρουσιάστριες της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη επεσήμανε «η Τατιάνα είναι Τατιάνα. Την αγαπώ πολύ και της χρωστάω. Η Ελεονώρα Μελέτη με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Ήταν να γίνουμε και κουμπάρες. Έχει βρει τα πατήματά της με ένα τρελό παρεάκι και τα πάει τέλεια, σούπερ. Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα χαρισματικό πλάσμα με τσαχπινιά, λέγειν, ευφράδεια και εξυπνάδα».

Για την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε ότι «ήταν έκπληξη για ‘μένα η Κατερίνα, το έμαθε πολύ καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος είναι πανέξυπνος», ενώ για τον Νίκο Κοκλώνη πρόσθεσε «είναι πανέξυπνος, πανούργος και γεννημένος για αυτό που κάνει».

Για εκείνη που δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, τονίζοντας «καμιά φορά, η ματαιοδοξία του ανθρώπου τον οδηγεί σε λάθος βήματα. Νομίζω ότι είναι fake αυτό που βλέπω στη Μαλέσκου. Όταν ξυπνάω εγώ, αγάπη μου, και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε φίλε! Πρέπει να είμαι ο Τζον Τζον για να ταυτιστώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: