Πάτρα: «Οι κακώσεις προκλήθηκαν από τον δράστη…» – Αποκαλύψεις «βόμβα» από ιατροδικαστικές πηγές

March 28, 2022

Πάτρα: «Οι κακώσεις προκλήθηκαν από τον δράστη…» – Αποκαλύψεις «βόμβα» από ιατροδικαστικές πηγές

Άκρως αποκαλυπτικά ήταν τα νέα στοιχεία που έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι ιατροδικαστικές πηγές για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή “Τι λες Τώρα”, όλα όσα αναφέρουν οι ιατροδικαστικές πηγές για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, προκαλούν ανατριχίλα.

Πρόκειται για μια υπόθεση που, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, μιας και όλοι ανυπομονούν για το πόρισμα της αστυνομίας, το οποίο και θα κρίνει το τι τελικά συνέβη με τις τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παζλ, πάνω στο οποίο έχουν πέσει όλες οι αρμόδιες αρχές, για να μπορέσουν να φωτίσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν το τι πραγματικά ήταν εκείνο, που έκοψε το νήμα της ζωής στα τρία μικρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη: την Μαλένα, την Ίριδα και την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού και της εφημερίδας “Μπαμ”, που προβλήθηκε στην εκπομπή “Τι λες τώρα”, όλα όσα αναφέρουν οι ιατροδικαστικές πηγές είναι πραγματικά απίστευτα, με τις αποκαλύψεις να δημιουργούν ανατριχίλα στην κοινή γνώμη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του επί του προσώπου της Μαλένας με αποτέλεσμα απόφραξη έξω στομίων αεροφόρων οδών με επακόλουθο την ασφυξία και τον θάνατο».

«Έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάση όλων των στοιχείων αλλά κυρίως του ιατρικού ιστορικού των παιδιών δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πολύ πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη» αναφέρουν οι ιατροδικαστικές πηγές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: